ilyas33' Alıntı:arkadaşlar sisteme giremiyorum.sanırım genel bir sıkıntı var doğrumu?
mehmettuna68' Alıntı:ilyas33' Alıntı:arkadaşlar sisteme giremiyorum.sanırım genel bir sıkıntı var doğrumu?
gece 12den sonra açılacak diyor meb hocam
hocam acil cevap istiyorum. ben ankara için 25 tercih yapacağım eşim ise sadece 10 tercih. sebebi çok kötü yerler açıldı. eşimin tayini çıkmazsa eş durumunda bir sıkıntı çıkar mı ? atama duyrusunda bununla ilgili bir şey yokken yarın sizin eşiniz neden bu kötü yerleri yazmadı derler mi?
geçen yıl öyle bir ibare vardı.aon eş durumu kalvuzunu okuyun da terih yapın derim.işi şansa bırakmayın derim.tayin hakkı verilmeyip ayrı kalmaktansa kötü yer bile olsa buluşmak evladır.
doğru söze ne denir...hasari' Alıntı:İl dışına en kötü yerleri açmışlar merkezde tek okul bile açmamışlar hep köyleri açmışlar. Bu gün yarın ilk atamaya da merkezi açarlar. :sleep:
24 Temmuz Çarşamba başvuruların son günü açıklama da kılavuza göre 26sı ama o da bu sisteme göre belirsiz olacaktırpandorasbox' Alıntı:mutlaka vardır konu içinde ama çok mesaj var bulamadım arkadaşlar. son günü nedir bu başvurunun..?
2 gününü bozuk sistemle yediler zaten.
bvck' Alıntı:187 puanla tercih yapamıyorum iyi mi!
:lol:bahhele' Alıntı:bvck' Alıntı:187 puanla tercih yapamıyorum iyi mi!
çok şükürki yapamıyosun :mrgreen: :mrgreen: halimiz nice olurdu :shock:
3 seneyi doldurmadın herhalde.bvck' Alıntı:187 puanla tercih yapamıyorum iyi mi!