açık olan okullarda ilkokul görünüyor arkadaşlar ne alaka?
sadece samsun mu hocam ülkenin durumu rezalet yawarface' Alıntı:samsun gibi büyük bi ildeki duruma bak rezalet
trueandfalse' Alıntı:Arkadaşlar eşim ve ben il dışı atama isteyebiliyoruz.ama benimkiler berbat okullar eşim tercih yapsa ben yapmasam özür durumu tayini isteyebilir miyim
sgulkurusu' Alıntı:arkadaşlar 3 yıl dolup il dışı hakkı kazandığımız için tercih yapıyorsak beyan bölümünde neyi seçeceğiz? sanki uyan bir seçenek yok gibi
öyle mi? şartlar uyuyorsa beyandan hiç bir madde seçmeden mi başvuruyu kaydedeceğiz?nosTRa' Alıntı:sgulkurusu' Alıntı:arkadaşlar 3 yıl dolup il dışı hakkı kazandığımız için tercih yapıyorsak beyan bölümünde neyi seçeceğiz? sanki uyan bir seçenek yok gibi
Şartlarımız direk uyuyor ise beyana ne gerek var?
Savunan Adam' Alıntı:Arkadaşlar Aydın merkez veya ilçeleri isteyecek var mı? benim puan 98
bahhele' Alıntı:leroy anadolu lisesini yazabiliyomuyuz cevap verir insan yahu!
Eş durumu tayinlerinde otomatik olarak bütün açıklar görünür, ben bunları açayım bunları kapatayım yok...yusufpb' Alıntı:Peki şöyle bir fikir yüretebilirmiyiz ? Eşim matematik öğretmeni, ben böte mezunuyum.
1. Ankaranın 2 hafta önce yayınladığı genel tüm okulların öğretmen ihtiyaclarından il içi ve il dışını çıkartırsak geriye kalan okullar eş durumu özürüne açılırmı?ihtimal % kaçtır?
2. Ayrıca eşime 4 tercih ben ise 1 tercih yapıp aynı ve tek İL e. Benim çıkmaz ama eşime çıkarsa, ben ağustos ta eş durumundan yararlanabilirmiyim? 1 sene bekleme olayı var mı? klavuzda açıklayıcı böyle bir madde göremedim.
Fİkirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar..
bahhele' Alıntı:bende öle bişey yok ama görünüyor.nasıl yani