2013 İller arası yer değiştirme - tek başlık

Kodla Büyü
diğerleri durumundan memnun sanırım hadi benim puanım çok yüksek değilde 120-130 punlı arkadaşlar o puanlarla zorunlu hizmet yaparlar artık

hocam başka neler ypaıyorsunuz itiraz için ya bir tek müsteşara yüklenmekle olmaz bu işler ya bu sendikalar ne halt yiyorlar bu durumda ...

Arkadaşlar eşim ve ben il dışı atama isteyebiliyoruz.ama benimkiler berbat okullar eşim tercih yapsa ben yapmasam özür durumu tayini isteyebilir miyim

Arkadaşlar eşim ve ben il dışı atama isteyebiliyoruz.ama benimkiler berbat okullar eşim tercih yapsa ben yapmasam özür durumu tayini isteyebilir miyim

trueandfalse' Alıntı:

istersiniz diye biliyorum ama bu işte daha tecrubeli arkadaşlar yardımcı olurlar ...

arkadaşlar 3 yıl dolup il dışı hakkı kazandığımız için tercih yapıyorsak beyan bölümünde neyi seçeceğiz? sanki uyan bir seçenek yok gibi

sgulkurusu' Alıntı:
arkadaşlar 3 yıl dolup il dışı hakkı kazandığımız için tercih yapıyorsak beyan bölümünde neyi seçeceğiz? sanki uyan bir seçenek yok gibi

Şartlarımız direk uyuyor ise beyana ne gerek var?

Peki şöyle bir fikir yüretebilirmiyiz ? Eşim matematik öğretmeni, ben böte mezunuyum.
1. Ankaranın 2 hafta önce yayınladığı genel tüm okulların öğretmen ihtiyaclarından il içi ve il dışını çıkartırsak geriye kalan okullar eş durumu özürüne açılırmı?ihtimal % kaçtır?
2. Ayrıca eşime 4 tercih ben ise 1 tercih yapıp aynı ve tek İL e. Benim çıkmaz ama eşime çıkarsa, ben ağustos ta eş durumundan yararlanabilirmiyim? 1 sene bekleme olayı var mı? klavuzda açıklayıcı böyle bir madde göremedim.

Fİkirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar..

nosTRa' Alıntı:
sgulkurusu' Alıntı:

Şartlarımız direk uyuyor ise beyana ne gerek var?
öyle mi? şartlar uyuyorsa beyandan hiç bir madde seçmeden mi başvuruyu kaydedeceğiz?

Arkadaşlar Aydın Söke Anadolu öğretmen lisesi ve Muğla Köyceğizde Toparlar Ortaokulunu gözüme kestirdim. Bu bölgeler ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

yusufpb' Alıntı:
Peki şöyle bir fikir yüretebilirmiyiz ? Eşim matematik öğretmeni, ben böte mezunuyum.
1. Ankaranın 2 hafta önce yayınladığı genel tüm okulların öğretmen ihtiyaclarından il içi ve il dışını çıkartırsak geriye kalan okullar eş durumu özürüne açılırmı?ihtimal % kaçtır?
2. Ayrıca eşime 4 tercih ben ise 1 tercih yapıp aynı ve tek İL e. Benim çıkmaz ama eşime çıkarsa, ben ağustos ta eş durumundan yararlanabilirmiyim? 1 sene bekleme olayı var mı? klavuzda açıklayıcı böyle bir madde göremedim.

Fİkirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar..
Eş durumu tayinlerinde otomatik olarak bütün açıklar görünür, ben bunları açayım bunları kapatayım yok...
Şartların tutuyorsa ve isteğe bağlı istemezsen özür durumunda da isteyemezsin diye biliyorum. eğer kötü okullar açılmışsa yine de bir tercih yap en iyisini yap gelmesin, eş durumundan istediğini seçersin. (geçen seneki özür durumu kılavuzunu oku, pek değişiklik yapmıyorlar)

bahhele' Alıntı:
bende öle bişey yok ama görünüyor.nasıl yani :o

Bilmiyorum neden açıldığını. Sınav puanı olmadığında anadolu liselerine geçiş yapılmıyor diye biliyorum ama tüm düz liseleri anadolu lisesine çevirdiler belki değişmiştir. Açılıyosa tercih edin arkadaşlar bişey kaybetmezsiniz nasılsa

millet genelde istanbulu yazacak herhalde ses-seda yok kontejyan azlığı ile ilgili tabi istanbul çoşmuş:))

Böyle rezalet olamaz 9 seneden sonra ankara isteyelim dedik ilk defa açılan yerlere bak... Kontenjan artırımı için bişeyler yapmalıyız

istanbulda puanlar 40 lara kadar düşeblir 400 küsür yer açılmış keşke onun birazı izmir ve ankaraya açılsaydı

Hocalarım benim bir sorum olacak, il içinden zorunlu bölgelere tayin hakkı vermediler il dışından tayinlere baktığımda zorunlu görev okulları açılıyor hep. Görev yaptığım ildeki zorunlu görev okulları da görünüyor tercih ekranımda.İl dışı atamadan il içi zorunlu görev tercihi yapılabilir mi? Böyle bir durumla karşılaşan hocalarımdan yardım bekliyorum.

arkadaşlar DURUMUNU SEÇ kısmında hangisini seçiyoruz yaa?
seçmesek olur mu?

mesela benim durumum:
** bulunduğum yerde sözleşmeli çalışırken sınavsız kadroya geçtim.
** bulunduğum yerde 4 yılımı doldurmuşum
** bulunduğum yerde simdiye dek sürekli norm fazlasıydm...norm fazlası olarak 2 kez yerdeğiştirme hakkı tanıdılar ikisinde de yeni okula geçtim.

Ekli dosyalar

• durum.jpg
    durum.jpg
    58.8 KB · Görüntüleme: 334
Bilişime 2500 toplam yer değiştirme açıldı bunu ağustos atamalarına yansıması nasıl olur önceki yer değiştirme tecrübelerinizle ne kadar kontenjan ayrılır??

Geri