g.cetin.66' Alıntı:Arkadaşlar saçma olacak ama bir sorum olacak il dışı atamalarında sadece bir ilemi yüklenmek zorundayız yoksa 25 tercıhın 25 ındede farklı ıller olabılıyormu adamın bırı aklımı bulandırdı
mezun oldugum okul hala hocalarla gorusuruz ara ara faceden felan. ogrenci profili cok kotu degil cok iyide degil orta seviye gayet güzeldi biz lisede iken 1998 lerde felan sonrasinda depremde biraz zarar marar gordü ama bir sekilde telafi edildi. memnuniyetsiz olacaginizi düsünmüyorumyigido03' Alıntı:Merhabalar hocalarım.Acaba Darıca Aslan Çİmento EML hakkında bilginiz var mı?KIsmetse tayin istemyi düşünüyorum da...Şİmdiden sağolun...
Ben elektronikten tayin isteyeceğim.Ayrıca 1998 deki öğrrencilerle şimdiyi karşılaştırmak biraz haksızlık olmamış mıgzegen' Alıntı:mezun oldugum okul hala hocalarla gorusuruz ara ara faceden felan. ogrenci profili cok kotu degil cok iyide degil orta seviye gayet güzeldi biz lisede iken 1998 lerde felan sonrasinda depremde biraz zarar marar gordü ama bir sekilde telafi edildi. memnuniyetsiz olacaginizi düsünmüyorumyigido03' Alıntı:Merhabalar hocalarım.Acaba Darıca Aslan Çİmento EML hakkında bilginiz var mı?KIsmetse tayin istemyi düşünüyorum da...Şİmdiden sağolun...
Bir de Darıca nasıl yaşamak için?Kısmetse tayin çıkarsa orada oturmayı düşünüyorum...gzegen' Alıntı:mezun oldugum okul hala hocalarla gorusuruz ara ara faceden felan. ogrenci profili cok kotu degil cok iyide degil orta seviye gayet güzeldi biz lisede iken 1998 lerde felan sonrasinda depremde biraz zarar marar gordü ama bir sekilde telafi edildi. memnuniyetsiz olacaginizi düsünmüyorumyigido03' Alıntı:Merhabalar hocalarım.Acaba Darıca Aslan Çİmento EML hakkında bilginiz var mı?KIsmetse tayin istemyi düşünüyorum da...Şİmdiden sağolun...
promethus' Alıntı:Arkadaşlar iki sorum olacak:
1) Başka bir arkadaşta sormuş: Anadolu lisesi sınavına girmedim ama anadolu liseleri açık görünüyor. Birisi demiş ki; "tercih et birşey kaybetsin". Peki tercih ederiz, atama çıkar, sonra da senin sınav puan yok demesinler? Bu konuda kesin bilgisi olan biri varsa cevaplayabilir mi?
2) Tercih edeceğim imam hatip lisesi 4 derslikli. 73 öğrencisi var. O okulda nasıl 15 saat bilgisayar dersi olur. Nasıl norm açığı görünüyor bu okulda. Bu en uç örnek. Tercih edeceğim bölgede okulların bir çoğu 10 derslikli, 6 derslikli. Ya 15 saat anca doluyor, ya da dolmuyor. 15 saat dolmayan yerlerde özellikle liselerde nasıl açık görünüyor. Liselerde dersimiz zorunlu da değil.
yes_im' Alıntı:promethus' Alıntı:Arkadaşlar iki sorum olacak:
1) Başka bir arkadaşta sormuş: Anadolu lisesi sınavına girmedim ama anadolu liseleri açık görünüyor. Birisi demiş ki; "tercih et birşey kaybetsin". Peki tercih ederiz, atama çıkar, sonra da senin sınav puan yok demesinler? Bu konuda kesin bilgisi olan biri varsa cevaplayabilir mi?
2) Tercih edeceğim imam hatip lisesi 4 derslikli. 73 öğrencisi var. O okulda nasıl 15 saat bilgisayar dersi olur. Nasıl norm açığı görünüyor bu okulda. Bu en uç örnek. Tercih edeceğim bölgede okulların bir çoğu 10 derslikli, 6 derslikli. Ya 15 saat anca doluyor, ya da dolmuyor. 15 saat dolmayan yerlerde özellikle liselerde nasıl açık görünüyor. Liselerde dersimiz zorunlu da değil.
promethus hocama katılmakla birlikte ben de bu soruların cevabını merak ediyorum, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi??
yes_im' Alıntı:tamam hadi müdür norm bilgisini fazla girdi, öğretmen atandı okula sonra ?????
zzeytinci' Alıntı:Bende samsundaki okulların listesi şu şekilde:
Aliosman_eser' Alıntı:nosTRa' Alıntı:Bir arkadas Samsun'un fotosunu ekleyebilir mı? Sevaptir
aliosman hocamın listesi ise daha farklı. bunun sebebi nedir. Bilen var mı?
serdemli' Alıntı:hizmet puanlarımızı sürelerimizi girip sıralama yaptırabileceğimiz bir site veya sistem yok mu ??
ikgm sitesindeki excel tablosunda bu okul yok.sizin başvuru listenizde görünüyor mu?yigido03' Alıntı:Merhabalar hocalarım.Acaba Darıca Aslan Çİmento EML hakkında bilginiz var mı?KIsmetse tayin istemyi düşünüyorum da...Şİmdiden sağolun...
98 dekilerden ziyade hersene ziyaret ederiz mezun oldugumuz okulu dolayisi ile donem dönem simdiki ogrencileri hem görürürz hemde hocalar bizle sohbet ederken anlatiyorlar ogrencilerle ilgili seyleri.yigido03' Alıntı:Ben elektronikten tayin isteyeceğim.Ayrıca 1998 deki öğrrencilerle şimdiyi karşılaştırmak biraz haksızlık olmamış mıgzegen' Alıntı:mezun oldugum okul hala hocalarla gorusuruz ara ara faceden felan. ogrenci profili cok kotu degil cok iyide degil orta seviye gayet güzeldi biz lisede iken 1998 lerde felan sonrasinda depremde biraz zarar marar gordü ama bir sekilde telafi edildi. memnuniyetsiz olacaginizi düsünmüyorumyigido03' Alıntı:Merhabalar hocalarım.Acaba Darıca Aslan Çİmento EML hakkında bilginiz var mı?KIsmetse tayin istemyi düşünüyorum da...Şİmdiden sağolun...
aynen hiç bir şıkkı işaretlemicek miyiz ? bende bunu araştırıyorumsgulkurusu' Alıntı:öyle mi? şartlar uyuyorsa beyandan hiç bir madde seçmeden mi başvuruyu kaydedeceğiz?nosTRa' Alıntı:sgulkurusu' Alıntı:arkadaşlar 3 yıl dolup il dışı hakkı kazandığımız için tercih yapıyorsak beyan bölümünde neyi seçeceğiz? sanki uyan bir seçenek yok gibi
Şartlarımız direk uyuyor ise beyana ne gerek var?
aynen bende kılavuzu bulamadım bulursan bana da haber verirmisiniz hocamhacounter' Alıntı:bu sene klavuz yokmu
ben mi bulamadım
servansever' Alıntı:serdemli' Alıntı:hizmet puanlarımızı sürelerimizi girip sıralama yaptırabileceğimiz bir site veya sistem yok mu ??
http://www.egitimhane.com/index.php?ind=atama
bu kontenjanlar öğretmen ihtiyacınımı gösteriyor yoksa o okulda var olan öğretmen sayısınımı gösteriyorbibucuk' Alıntı:Tüm kontenjanlar ...