2013 İllerarası Malatya ve Elazığ Boş Normlar

Kodla Büyü

murathan21

Seçkin Üye
Seçkin Üye
malatya
1-Yeşiltepe Ahmet Parlak Ortaokulu
2-Topsöğüt Ortaokulu
3-Malatya Bilim ve Sanat Merkezi
4-Orduzu Nadire Dernek Ortaokulu

elazığ
1-ÇATALÇEŞME İMKB ORTAOKULU
herkse geçmiş olsun bu kadar boş norm varken açılan yerler bunlar birazdan siteye konacak arkadaşlar

Re: Malatya ve Elazığ Boş Normlar

bu bilgiyi nereden aldınız hocam başvuru sayfası açıldı mı?

moralinizi bozmak gibi olmasın ancak böyleyse bilim ve Sanat Merkezini herkes yazamıyor sadece orada çalışanlar veya 2 sene çalışmış olanlar yazabiliyor...ahmet parlakta eğer son zamanlarda yenilenmediyse 98 beko bilgisayarlarına sahip...bu kadar olması gerçekten çok saçma... malatya da boş 60 norm vardı(merkez ve ilçeler dahil) sadece 17 si doldu...yani 43 boş norm var...

murathan21' Alıntı:
malatya
2-Topsöğüt Ortaokulu

elazığ
herkse geçmiş olsun bu kadar boş norm varken açılan yerler bunlar birazdan siteye konacak arkadaşlar

Açıklama yapsan artık!

atakan_-_cesur' Alıntı:
murathan21' Alıntı:
malatya
2-Topsöğüt Ortaokulu

elazığ

Açıklama yapsan artık!

nerden ulaşıldığı önemli değil arkadaşlar birazdan göreceksiniz okullar hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşın okullar nasıl çevreleri öğrencileri

Dersler zorunlu olmadan daha çoktu, bu ne rezalet böyle ya...Eğer doğruysa...

eğer doğruysa milli eğitime doğru değilse bunu yazana çok pis küfredecem. :verymad:

ayrıca okullar için görüş bildirecek bişeyde yok hepsi bu 4 okulsa isteyen istediği gibi yazsın ben karışık sıraya koyar geçerim hepsi aynı birbiriyle benim için

feto23' Alıntı:
ayrıca okullar için görüş bildirecek bişeyde yok hepsi bu 4 okulsa isteyen istediği gibi yazsın ben karışık sıraya koyar geçerim hepsi aynı birbiriyle benim için

senin için aynı olabilir ama benim için aynı olamaz hepsini yazma zorunluluğumu var

Re: Ynt: Malatya ve Elazığ Boş Normlar

Laf gayet güzel bir şekilde ortaya bırakılmış :)

murathan21' Alıntı:
feto23' Alıntı:
eğer doğruysa milli eğitime doğru değilse bunu yazana çok pis küfredecem. :verymad:

ağzını topla derim sen toplamazsan ben toplarım
kardeşim sen verdiğin bilginin doğruluğundan eminsen niye zoruna gidiyo. ha doğru değilse senin kimseyi yalnış bilgilerle kimseyi kandırmaya hakkın yok onun için o da zoruna gitmesin.

feto23' Alıntı:
murathan21' Alıntı:
feto23' Alıntı:

kardeşim sen verdiğin bilginin doğruluğundan eminsen niye zoruna gidiyo. ha doğru değilse senin kimseyi yalnış bilgilerle kimseyi kandırmaya hakkın yok onun için o da zoruna gitmesin.

SONUÇ: DOĞRU DEĞİLMİŞ....

4 yer demiş arkadaş ama 18 yer var açık. her şeyin hayırlısı zümrenin de

feto23' Alıntı:
murathan21' Alıntı:
feto23' Alıntı:

ben il merkezleri söylemiştim ve yazdıklarım açıldı kimseyi kandırma gibi bi niyetimde yok herkesi kendin gibi sanma
İl Hizmet Bölgesi İl Kodu İl Adı İlçe Adı Kurum Kod Kurum Adı Alan Kod Alan adı Kurum Hiz. Alanı Kontejan
2 44 MALATYA MERKEZ 719863 Orduzu Elif Şireli Ortaokulu 1119 Bilişim Teknolojileri 2 1
2 44 MALATYA MERKEZ 719688 Topsöğüt Ortaokulu 1119 Bilişim Teknolojileri 2 1
2 44 MALATYA MERKEZ 963475 Malatya Bilim ve Sanat Merkezi 1119 Bilişim Teknolojileri 1 1
2 44 MALATYA MERKEZ 708275 Yeşiltepe Ahmet Parlak Ortaokulu 1119 Bilişim Teknolojileri 1 1

murathan hocam hepsini paylaşsanız...

1-Yeşiltepe Ahmet Parlak Ortaokulu: bildiğim kadarıyla bilgisayar sınıfı windows 98 olan beko bilgisayarlar...
2-Topsöğüt Ortaokulu: merkeze yakın 5-10 km uzaklıkta, sivas yolu tarafında...
3-Malatya Bilim ve Sanat Merkezi: fen lisesi ile aynı bahçede sayılır...yalnız daha önce de yazdım bilim-sanat merkezlerini yazmak için benim bildiğim daha önceden 2 sene çalışmış olmak şartı var diye biliyorum.. veya şu anda orada çalışıyor olmanız lazım... anlamadığım il içinde bize açılmadı il dışına niye açıldı?
4-Orduzu elif şireli Ortaokulu: merkeze yakın 5-10km uzaklıkta, elazığ yolu tarafında...

bu bilgiler gerçi öğrenilebilir.. malatya meb sitesinden de norm durumlarını gösterir belge incelenebilir.. duyurular da vardı.

Geri