2013 2014 bil tek alan zümresi (perf. çalışmaları belrtildi)

Kodla Büyü
2013 2014 Bilişim tek. alan zümresi
web prog. dalı umarım işinize yarar.
inceledikten sonra eksik gördüğünüz yerler varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
iyi çalışmalar

Ekli dosyalar

Yeni yönetmelikte uygulamalı derslerde 3 sınav gibi bir şey hatırlıyorum. Birde ödev ibaresi yerine proje yazılabilir, modül seçimleri özellikle işletmelerde beceri eğitimi dersi için ve seçilen ders saatleri de belirtilebilirdi...Ellerinize sağlık...

yanlış anlaşılmazsa gördüğüm eksiklikleri söyleyeyim...
1-çerçeve öğretim programında belirtilen okul türünüze göre olan haftalık ders çizelgesini koymanız gerekir
2- 11. sınıfta seçilen dalı ve dalın zorunlu dersleri nelerdir
3- seçilen dalın yeterlikleri nelerdir? çünkü önce dal seçilir dala göre yeterlikler belirlenir bu yeterliklere göre modüller seçilir modüllere göre ders ve ders saatleri belirlenir
4-11. sınıfta seçilen derslerin modül saatlerine göre beirlenip max ve min ders saatlerini gösterilmesi gerekir
5- işletme beceri eğitimi dersine aldığınız modülleri ve kazanımların olması gerekir
6- yeni yönetmeliğe göre sınav tarihlerinin 1. ve 2. döneme ait olacak şekilde gösterilmesi gerekir

benim bulduğum bunlar

bilisimogretmen' Alıntı:
yanlış anlaşılmazsa gördüğüm eksiklikleri söyleyeyim...
1-çerçeve öğretim programında belirtilen okul türünüze göre olan haftalık ders çizelgesini koymanız gerekir
2- 11. sınıfta seçilen dalı ve dalın zorunlu dersleri nelerdir
3- seçilen dalın yeterlikleri nelerdir? çünkü önce dal seçilir dala göre yeterlikler belirlenir bu yeterliklere göre modüller seçilir modüllere göre ders ve ders saatleri belirlenir
4-11. sınıfta seçilen derslerin modül saatlerine göre beirlenip max ve min ders saatlerini gösterilmesi gerekir
5- işletme beceri eğitimi dersine aldığınız modülleri ve kazanımların olması gerekir
6- yeni yönetmeliğe göre sınav tarihlerinin 1. ve 2. döneme ait olacak şekilde gösterilmesi gerekir

benim bulduğum bunlar
hocam 2-3-4-5 bu maddeler sene sonu zümresinde belirleniyormuş bizde yazmıştık ancak müdür çıkarttırdı bilginiz olsun

Geri