2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı 5 ve 6 sınıf yııllık planı ol

Kodla Büyü

KARÇİÇEĞİ

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar 2013-2014 Eğitiim-Öğretim Yılı 5 ve 6 sınıf yııllık planı olan var mı. ayrıca ders kitapları hakkında bilgisi olan var mı...

Dersler bu sene 2 ders ve zorunlu oldu.Müfredatın değişeceğine inanıyorum. O yüzden okullar açılmadan sağlıklı bir plan bulmamız zor ;)

Re: Ynt: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı 5 ve 6 sınıf yııllık plan

Muhtemelen hocam. Beklemek gerek

iyide arkadaşlar bu 4+4+4+ ????? sistem yüzünden gecen sene labım dagıldı. kütüphane (Z) adı altında bir proje var o kapsamda 10 metrekarelik bi aladan 8 bilgisayar kütüphane şeklinde birleştridiler. tahta yok sınıf degil falan fistan. anlıcanız sınıf yok eeee ben bu cocuklaraa ne anlatcam. Madem ders zorunlu olcaktı gecen sene neden bunun önlemini almadınız. ilçemdeki diger akradaslarında durumu böyle sanırım trkiye genelinde boyle arkadas sayısı azınsanmayacak kadar da cok. bir seyler yaparken neden adam akıllı yapılmaz ki. BTR görevide alcaz büyük ihtimal. okulumda 12 saat ders olcak sonrası btr dicez. idare kafasına göre ders programı ayarlıcak. bos kalan saatlere su okula bu okula git dicekler. sonra btr görevlendirmem olcak büyük ihtimal. cunku ek derse ihtiyacım var. Bildigin malaba gibi bir oraya bir oraya kostur. Hambal seni işin ne dicekler. Ben su an hiç memnun değilim gidisattan. hep karamboller üzerinden gidiyoruz. Hakkımızda hayırlısı vallahi.

Geri