2013-2014 web tasarım ve prog.1.dnm. 2.uyg sın.

Kodla Büyü
Şablon olarak güzel ama sanki sınav için biraz kolay gibi kalmış. En azından reklam alanlarını bir kaç görselle( kayan resim olabilirdi mesela) doldurmak iyi olurdu. Footer kısmı boş kalmış birşey yazılmayacaksa konmayabilirdi. Banner kısmında da bu öğrenciler grafik dersi alıyor logo eklenebilirdi.Sayfa da bir çok özellik CSS kullanılarak verilseydi daha da iyi olurdu. Bu yazdıklarımı eleştirmek için yazmıyorum sakın yanlış anlaşılmasın. Sadece kendi fikirlerimi yazarak paylaşımların daha da iyi olması amacım.

seryet' Alıntı:
Şablon olarak güzel ama sanki sınav için biraz kolay gibi kalmış. En azından reklam alanlarını bir kaç görselle( kayan resim olabilirdi mesela) doldurmak iyi olurdu. Footer kısmı boş kalmış birşey yazılmayacaksa konmayabilirdi. Banner kısmında da bu öğrenciler grafik dersi alıyor logo eklenebilirdi.Sayfa da bir çok özellik CSS kullanılarak verilseydi daha da iyi olurdu. Bu yazdıklarımı eleştirmek için yazmıyorum sakın yanlış anlaşılmasın. Sadece kendi fikirlerimi yazarak paylaşımların daha da iyi olması amacım.
Seryet Hocam kesinlikle yanlış anlamadım bilakis çok sevindim . Paylaşımlarda amaç faydalı olmakla beraber kendini ölçmek olmalı . Bu tür paylaşımlarda nedenleriyle birlikte tüm görüşlerin bildirilmesinden yanayım. Kendimi geliştirebilmem açısından yazdıklarınız çok önemli. Sınavı tekrar açtım . Söyledikleriniz de eklenmiş olsa gerçekten çok daha güzel bir uygulama olurdu. Özellikle reklam alanlarının boş olması benim de aklıma pek yatmamıştı . O an için aklıma bir şey gelmedi. Diğer konularda da çok haklısınız. Teşekkür ederim .

Geri