2013 Alan Değişikliği Açıldı

Kodla Büyü

ozilogic

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Alan değişikliği başvuruları açıldı arkadaşlar hayırlı olsun.
mebbis.meb.gov.tr
Konya'dan Bilişimden Elektroniğe geçecek arkadaş var mı benden başka?

Arkadaşlar merhaba aralık ayı tebliğler dergisini inceledim de bu rehber öğretmenliğe geçiş için Eğitim Programları ve Öğretim Bölümü/Anabilim Dalı ibaresi eklenmiş acaba yüksek lisans yapanlar için bu hak var mı?Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

Antalya ya alan değiştirerek Teknoloji ve tasarıma geçerek gelmiştim, kepez ilçesine özür grubundan, bu günki kontenjanlarda ne bir kepez ilçesi ne de muratpaşa ilçesi açık, halbuki ben kepez ilçesinde görevlendirme, ücretli BTY öğretmeni olan çok kişii tanıyorum bu nasıl haksızlıktır...

2012 eş durumu alan değişikliği ile teknoloji tasarıma geçmiştim. şimdi kendi alanıma dönmek istiyorum ama bulunduğum merkezde kadro açılmamış. diğer ilçelerde var. kendi okulumda da norm fazlasıyım. ne yapacağımı şaşırdım yani.. :shock:
*BU arada bilgisayar öğretmenlerinin bilg. rehber öğrt olmaları zorunlumu??
*norm fazlası öğretmenlerinin akıbeti nasıl olur???
kararımı etkileyecek en önemli konular. bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim... :(

Hocam kesin bişey demek bu bakanlıkta zor. Alan değişikliği Temmuzda olması lazımdı aralıkta oldu :)

Teknoloji tasarım ilk atamayım.Her ikisinede başvurabiliyorum.Ben bilişim tefe başvuracam.Hem yerdeğiştirme kolay hemde öğrenciler kalite.

yeymir23' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba aralık ayı tebliğler dergisini inceledim de bu rehber öğretmenliğe geçiş için Eğitim Programları ve Öğretim Bölümü/Anabilim Dalı ibaresi eklenmiş acaba yüksek lisans yapanlar için bu hak var mı?Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
Hocam bence olabilir diye düşünüyorum ama kesin bir bilgi paylaşan olursa ben de çok mutlu olucam. Hemen kayıt yaptırırım valla

çorba sistemi...alan degişikligi Mallıgın en üst aşaması gibi duruyor.egitim sistemine yanlış yama kurup çökertme sistemi...

paradox99' Alıntı:
Antalya ya alan değiştirerek Teknoloji ve tasarıma geçerek gelmiştim, kepez ilçesine özür grubundan, bu günki kontenjanlarda ne bir kepez ilçesi ne de muratpaşa ilçesi açık, halbuki ben kepez ilçesinde görevlendirme, ücretli BTY öğretmeni olan çok kişii tanıyorum bu nasıl haksızlıktır...

Merhaba hocam tercih yaptınız mı? Puanınız kaç acaba?
Ben de teknoloji ve tasarımdan kendi branşım bilişime geçmek için tercih yaptım.

hasan07' Alıntı:
paradox99' Alıntı:

Ben de teknoloji ve tasarımdan kendi branşım bilişime geçmek için tercih yaptım.
hocam sadece ilkokullarda bilişime mi geçebiliyosunuz yoksa teknik liselerde tercih edebiliyor musunuz?
birisi teknoloji tasarıma atandım hem teknik hem normal tercih edebilirim demiş sizde de öyle mi?

shemonster' Alıntı:
hasan07' Alıntı:
paradox99' Alıntı:

hocam sadece ilkokullarda bilişime mi geçebiliyosunuz yoksa teknik liselerde tercih edebiliyor musunuz?
birisi teknoloji tasarıma atandım hem teknik hem normal tercih edebilirim demiş sizde de öyle mi?

Benim sadece ortaokullar ve bir kaç lise var hocam , benim bölümüm BÖTE olduğu için meslek liselerine atama yapılamıyor zaten. Meslek liselerine Teknik eğitim fakültesi mezunları geçiş yapabilir.

Sizin puan kaçtı?

Geri