cngz01' Alıntı:Bende İzmirde başvurdum alan değişikliğine..
Hocam bence olabilir diye düşünüyorum ama kesin bir bilgi paylaşan olursa ben de çok mutlu olucam. Hemen kayıt yaptırırım vallayeymir23' Alıntı:Arkadaşlar merhaba aralık ayı tebliğler dergisini inceledim de bu rehber öğretmenliğe geçiş için Eğitim Programları ve Öğretim Bölümü/Anabilim Dalı ibaresi eklenmiş acaba yüksek lisans yapanlar için bu hak var mı?Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
paradox99' Alıntı:Antalya ya alan değiştirerek Teknoloji ve tasarıma geçerek gelmiştim, kepez ilçesine özür grubundan, bu günki kontenjanlarda ne bir kepez ilçesi ne de muratpaşa ilçesi açık, halbuki ben kepez ilçesinde görevlendirme, ücretli BTY öğretmeni olan çok kişii tanıyorum bu nasıl haksızlıktır...
hocam sadece ilkokullarda bilişime mi geçebiliyosunuz yoksa teknik liselerde tercih edebiliyor musunuz?hasan07' Alıntı:paradox99' Alıntı:Antalya ya alan değiştirerek Teknoloji ve tasarıma geçerek gelmiştim, kepez ilçesine özür grubundan, bu günki kontenjanlarda ne bir kepez ilçesi ne de muratpaşa ilçesi açık, halbuki ben kepez ilçesinde görevlendirme, ücretli BTY öğretmeni olan çok kişii tanıyorum bu nasıl haksızlıktır...
Merhaba hocam tercih yaptınız mı? Puanınız kaç acaba?
Ben de teknoloji ve tasarımdan kendi branşım bilişime geçmek için tercih yaptım.
shemonster' Alıntı:hocam sadece ilkokullarda bilişime mi geçebiliyosunuz yoksa teknik liselerde tercih edebiliyor musunuz?hasan07' Alıntı:paradox99' Alıntı:Antalya ya alan değiştirerek Teknoloji ve tasarıma geçerek gelmiştim, kepez ilçesine özür grubundan, bu günki kontenjanlarda ne bir kepez ilçesi ne de muratpaşa ilçesi açık, halbuki ben kepez ilçesinde görevlendirme, ücretli BTY öğretmeni olan çok kişii tanıyorum bu nasıl haksızlıktır...
Merhaba hocam tercih yaptınız mı? Puanınız kaç acaba?
Ben de teknoloji ve tasarımdan kendi branşım bilişime geçmek için tercih yaptım.
birisi teknoloji tasarıma atandım hem teknik hem normal tercih edebilirim demiş sizde de öyle mi?