Hocam ben çok istiyorum ama saçma sapan yerler açıldı, il içinde onlarca açık olmasına rağmen.amip33' Alıntı:Burada çok yüksek bir puan girip senin Eskişehir'i tercih etmemene sebep olabilir miyim? Ona göre 90 üstü yazayım, benimki düşük çünkü. :mrgreen:
Eskişehir iliçinde çok yer açıldı dediğin gibi, bende o yüzden bulunduğum ilde iliçi istemedim ildışında Eskişehir'e geçerim belki diye.. Her sene olduğu gibi Eskişehir napıyor bu normları bilmiyorum, son 2 senedir zaten 0, bu sene 1-2 göstermelik.. Benim puan 55 hocam, spor olsun diye isteyeceğim.Ama gerçekçi olmak gerekirse 90 puanlada gelmesi çok zor be hocam, çünkü kontenjan neredeyse yok, illaki 100'ün üstünde 2 kişi ister gibime geliyor. :cry:barthez' Alıntı:Hocam ben çok istiyorum ama saçma sapan yerler açıldı, il içinde onlarca açık olmasına rağmen.amip33' Alıntı:Burada çok yüksek bir puan girip senin Eskişehir'i tercih etmemene sebep olabilir miyim? Ona göre 90 üstü yazayım, benimki düşük çünkü. :mrgreen:
barthez' Alıntı:Arkadaşlar merkezde sadece 2 okul var ve benim puanım 90. Eğer benden yüksek puanlı isteyecek olan varsa ölü tercih yapmak istemiyorum, çünkü bulunduğum il(HATAY)den gitmek istiyorum.
1.Tercihinizin olmayacağına garanti verebilirim hocam eğer puanınızı doğru ise.gerten' Alıntı:99 puanla eşim isteyecek
1 muttalip
2 gündüzalp
3 mahmudiye
4 alpu
5 beylikova
6 kırka
....
25 sarıcakaya
..LysimakhoS..' Alıntı:99 puanla tercih yapmadım. eş durumu tayinlerini bekleme kararı aldım. Umarım eş durumunda biraz daha fazla okul açarlar.
Nadir SERT' Alıntı:1.Tercihinizin olmayacağına garanti verebilirim hocam eğer puanınızı doğru ise.gerten' Alıntı:99 puanla eşim isteyecek
1 muttalip
2 gündüzalp
3 mahmudiye
4 alpu
5 beylikova
6 kırka
....
25 sarıcakaya
bilgisavar_38' Alıntı:..LysimakhoS..' Alıntı:99 puanla tercih yapmadım. eş durumu tayinlerini bekleme kararı aldım. Umarım eş durumunda biraz daha fazla okul açarlar.
yönetmeliğe göre tercih yapmak durumundaydınız.
Her ne kadar kılavuz olmasada yer değiştime yönetmeliğinde var(mış.)
Aynı durumdayız sizinle ben 147 yi aradım.
İlçeem şube müdürü çok ilgilendi erzurumu telefonla arayıp sordu.
Ayrıca sendikam aracılığıylada sorduk ve aynı yanıtı aldık.
" eşlerden ikisi de öğretmen ve il dışı tercih yapabiliyorsa tercih yapmalılar. Hem de aynı illeri tercih etmeliler. Aksi durumda (birisi tercih yapar diğeri yapmaz da atanırsa yada farklı şehirleri tercih ederde farklı şehirlere atanırlarsa) il dışı özü grubuna baş vuramazlar."
amip33' Alıntı:Kaç puanla kapattı Eskişehir?