2013 Eskişehir İldışı Puanlarımız?

Kodla Büyü

barthez

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar merkezde sadece 2 okul var ve benim puanım 90. Eğer benden yüksek puanlı isteyecek olan varsa ölü tercih yapmak istemiyorum, çünkü bulunduğum il(HATAY)den gitmek istiyorum.

Burada çok yüksek bir puan girip senin Eskişehir'i tercih etmemene sebep olabilir miyim? Ona göre 90 üstü yazayım, benimki düşük çünkü. :mrgreen:

amip33' Alıntı:
Burada çok yüksek bir puan girip senin Eskişehir'i tercih etmemene sebep olabilir miyim? Ona göre 90 üstü yazayım, benimki düşük çünkü. :mrgreen:
Hocam ben çok istiyorum ama saçma sapan yerler açıldı, il içinde onlarca açık olmasına rağmen.

barthez' Alıntı:
amip33' Alıntı:
Hocam ben çok istiyorum ama saçma sapan yerler açıldı, il içinde onlarca açık olmasına rağmen.
Eskişehir iliçinde çok yer açıldı dediğin gibi, bende o yüzden bulunduğum ilde iliçi istemedim ildışında Eskişehir'e geçerim belki diye.. Her sene olduğu gibi Eskişehir napıyor bu normları bilmiyorum, son 2 senedir zaten 0, bu sene 1-2 göstermelik.. Benim puan 55 hocam, spor olsun diye isteyeceğim.Ama gerçekçi olmak gerekirse 90 puanlada gelmesi çok zor be hocam, çünkü kontenjan neredeyse yok, illaki 100'ün üstünde 2 kişi ister gibime geliyor. :cry:

barthez' Alıntı:
Arkadaşlar merkezde sadece 2 okul var ve benim puanım 90. Eğer benden yüksek puanlı isteyecek olan varsa ölü tercih yapmak istemiyorum, çünkü bulunduğum il(HATAY)den gitmek istiyorum.

Hocam bende istemeyi düşünüyordum il dışı fakat 2 okul çok az gerçekten. Daha karar vermedim çünkü eş durumundan da tayin isteme hakkım olacak bir ay sonra. Puan 100. Ama şunu da belirtmeden edemeyeceğim 2010 da iller arası tayinle yer değiştirdim ve anlık olarak bu forumu takip ediyordum. Burada yazılan puanların %70 ine inanmayın derim. Samimi, içten bir forum burası gerçekten fakat tayin döneminde milletin ayağı maalesef yere hiç basmıyor :) uç bakalım uç :)

bugün merkezinde ki iki okulu gezdim muttalip tekinde 12 saat digerinde 24 saat ders vsr iki okulda merkeze yaklasik 10km uzakta.ben ilk tercihime muttalip deki okulu yazacam puanim 130 ölü tercih yapmayiniz.

99 puanla eşim isteyecek
1 muttalip
2 gündüzalp
3 mahmudiye
4 alpu
5 beylikova
6 kırka
....
25 sarıcakaya

99 puanla tercih yapmadım. eş durumu tayinlerini bekleme kararı aldım. Umarım eş durumunda biraz daha fazla okul açarlar.

..LysimakhoS..' Alıntı:
99 puanla tercih yapmadım. eş durumu tayinlerini bekleme kararı aldım. Umarım eş durumunda biraz daha fazla okul açarlar.

yönetmeliğe göre tercih yapmak durumundaydınız.
Her ne kadar kılavuz olmasada yer değiştime yönetmeliğinde var(mış.)
Aynı durumdayız sizinle ben 147 yi aradım.
İlçeem şube müdürü çok ilgilendi erzurumu telefonla arayıp sordu.
Ayrıca sendikam aracılığıylada sorduk ve aynı yanıtı aldık.

" eşlerden ikisi de öğretmen ve il dışı tercih yapabiliyorsa tercih yapmalılar. Hem de aynı illeri tercih etmeliler. Aksi durumda (birisi tercih yapar diğeri yapmaz da atanırsa yada farklı şehirleri tercih ederde farklı şehirlere atanırlarsa) il dışı özü grubuna baş vuramazlar."

Nadir SERT' Alıntı:
gerten' Alıntı:
99 puanla eşim isteyecek
1 muttalip
2 gündüzalp
3 mahmudiye
4 alpu
5 beylikova
6 kırka
....
25 sarıcakaya
1.Tercihinizin olmayacağına garanti verebilirim hocam eğer puanınızı doğru ise.

Bende Tef'li olmama rağmen ortaokul seçmek zorunda kaldım. Tek tercih yaptım 1.Gündüzalp Ortaokulu 106 puanım var.
Hayırlı olsun.

bilgisavar_38' Alıntı:
..LysimakhoS..' Alıntı:

yönetmeliğe göre tercih yapmak durumundaydınız.
Her ne kadar kılavuz olmasada yer değiştime yönetmeliğinde var(mış.)
Aynı durumdayız sizinle ben 147 yi aradım.
İlçeem şube müdürü çok ilgilendi erzurumu telefonla arayıp sordu.
Ayrıca sendikam aracılığıylada sorduk ve aynı yanıtı aldık.

" eşlerden ikisi de öğretmen ve il dışı tercih yapabiliyorsa tercih yapmalılar. Hem de aynı illeri tercih etmeliler. Aksi durumda (birisi tercih yapar diğeri yapmaz da atanırsa yada farklı şehirleri tercih ederde farklı şehirlere atanırlarsa) il dışı özü grubuna baş vuramazlar."

hocam eşim öğretmen değil, yani tayin isteyebiliyorum.

Geri