2013 Haziran-Aralık Görevlendirme Başvuruları...

Kodla Büyü
Bu yazıya göre Fatih Eğiticilerinden de Ebitefo alımı yapılacak...
Toplam sayı Türkiye de 600 kişi olacak...

Eğiticilik yapıp ayrılanlar ile fatih projesi eğitmenleri arasında herhangi bir öncelik var mı?

eğiticilik sayıları artırılmışmı merak ettim? birde bu işin yapan arkadaşlar için karı nedir? neden tercih edilir yani?

Bu saatten sonra artısını düşünen yok, bu işe gönül verenler eğiticiliğe devam ediyor..

slm6713' Alıntı:
Bunu goreve basvurabilmek icin hangi sartlari saglamak gerek?ayrintili bilgiye sahip olan var mi acaba

Hocam resmi yazıya göre ya eski eğitici olacaksınız; ya da Fatih Eğitmeni olacaksınız.
Büyük ihtimalle eski eğiticiler isterlerse görevlendirmeleri devam edecek, Fatih Eğitmenlerinin de vermiş oldukları kurs fazlalığı öncelik sebebi olmakla beraber Ankara Eğitek deki kurul seçim işlemini gerçekleştirecek...

Ve çoğu MEM'in sitesinde bu konu ile ilgili bir duyuru hala yayımlanmadı

Resmi yazıda;
"....Eğitici bilişim teknolojileri formatör öğretmenlerin görevlendirilmeleri ile ilgili belgelerin (Ek-2), gönderilen dosya formatları bozulmadan ve imzalı belgelerin taranmış
halde fatih_egitim@meb.gov.tr e-posta adresine, il millî eğitim müdürlüklerinin resmi e-posta adresleri üzerinden 24 Haziran 2012 Pazartesi günü mesai bitimine kadar
gönderilmesi hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim....."
şeklinde yazıyor. Yanlış olmasın ama çoğu İl Mem'in sitesinde bununla ilgili bir duyuru yok, 24 Haziranda Ankara da olacaksa ne zaman il Mem'ler bu evrakları alacak, inceleyecek ve gönderecek...
sadece Adana Mem'in formatör sitesinde gördüm;
http://adana.meb.gov.tr/bt/index.php?icerik=d&id=3144

ya görevlendirmeler belli olsa da ne yapacağımıza karar versek.şu anda il ve ilçelerde onaysız çalışıyoruz. izin alacağız.adamlar diyor ki?görevlendirmeler belli olmadan izin alamazsınız.isterseniz yaz tatili yapın biz sizi çağırırız.anlayacağınız herkeste belirsiz.Bakanlık yetkilileri en azından eogrenim sitesinden görevlendirmelerle ilgili küçük bir açıklama yapsa.onayınız bugün yarın çıkar diye.veya eylülde çıkar gibi.bunu bilsek daha iyi olur diye düşünüyorum.

Resmi yazıda 24 haziran 2013' e kadar başvuruların gönderilmesi isteniyor. Buna göre tam 22 gün geçti ve görevlendirmeler hala sonuçlanmadı...

susudes' Alıntı:
papakaa' Alıntı:
ankarada eylül ayında yapılacak

Ne güzelmiş.. Ben yaz tatilim gitmesin diye istemedim. İşini bilen adamlar lazım, o da bizde yok.. :)

Eylül ayında olanlar BTR olsa gerek.

Ebitefolar için teklifler gönderildi ama hala bir sonuç yok. 1 temmuz - 31 aralık için.

Şu an görevde olan arkadaşların durumu nedir? Göreve devam mı?

eogrenim.meb.gov.tr' Alıntı:
01 Temmuz - 31 Aralık 2013 Tarihleri arasında görev yapacak FATİH Projesi eğitmen görevlendirmesi yapılmıştır. Bakanlık makamı onayı DYS üzerinden İl Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderilmiştir.

şartları taşıdığım ve başvuru yaptığım halde onay dışı kalmışız. tatili mahveden bişey oldu.

Geri