bence yine öncelik eğitici ve eğiticilik yapıp ayrılanlar şeklinde olacaktır.hugo4545' Alıntı:Eğiticilik yapıp ayrılanlar ile fatih projesi eğitmenleri arasında herhangi bir öncelik var mı?
slm6713' Alıntı:Bunu goreve basvurabilmek icin hangi sartlari saglamak gerek?ayrintili bilgiye sahip olan var mi acaba
Hocam sizin soylediginiz BT Rehber Ogretmenligi, bu il veya ilce MEM'ler de calisacak arkadaslar icin...papakaa' Alıntı:ankarada eylül ayında yapılacak
papakaa' Alıntı:ankarada eylül ayında yapılacak
susudes' Alıntı:papakaa' Alıntı:ankarada eylül ayında yapılacak
Ne güzelmiş.. Ben yaz tatilim gitmesin diye istemedim. İşini bilen adamlar lazım, o da bizde yok..
eogrenim.meb.gov.tr' Alıntı:01 Temmuz - 31 Aralık 2013 Tarihleri arasında görev yapacak FATİH Projesi eğitmen görevlendirmesi yapılmıştır. Bakanlık makamı onayı DYS üzerinden İl Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderilmiştir.
Evethanifi.ozbey' Alıntı:Bu listede 12 Temmuz itibarı ile ilde görevlendirilenler yazıyor. Yani bunlar eğitici olan arkadaşlar mı?
syangela' Alıntı:Evethanifi.ozbey' Alıntı:Bu listede 12 Temmuz itibarı ile ilde görevlendirilenler yazıyor. Yani bunlar eğitici olan arkadaşlar mı?