alperrtegas
Site Gezgini
Kocaelini tercih edecekler sözüm size kaç puaniniz var benim 136 tef bide hangi okulları düşünüyorsunuz. ..
:+1:ş(s)ehven' Alıntı:kocaelinden açılan okulları ekleyebilirmisiniz.
çok teşekürler hocam.akyildiz41' Alıntı:
Sevgili hocam.Acaba Darıca Aslan Çimento hakkındaki görüşünüz nedir?Darıca yaşanır bir yer midir?Tüm bilgilerinizi paylaşabilirseniiz sevinirim.Elektronikten tayin istemeyi düşünüyorum kısmetse...Şİmdiden teşekkürler...xapex' Alıntı:Gebze yunusemre ve daricadaki okullar gayet güzel. Ulaşım çok rahat ve yerleride iyi. Gebze hakkında isteyene bilgi verebilirim
xapex' Alıntı:Darıca Gebze ye nazaran daha rahat ve güzel bir yer. Kiralari daha ucuzdur. Her dk otobüs bulman mümkün gebzeye. İzmitede saat başı otobüs var. Sahili çok güzel. Okula gelince darica otobuslerinin guzergahinda, güzel bir okul. Öğrenci profili arada birsey ne iyi ne kötü.
hocam gebze yunus emre hakkında bilgi verebilir misiniz? mahallesi öğrenci ve veli profili nasıl çok sıkıntılı mı acaba.birde bilginiz varsa körfez çelik sanayi Esentepe mah.de çok sorunlu biryermiş diye duydumxapex' Alıntı:Gebze yunusemre ve daricadaki okullar gayet güzel. Ulaşım çok rahat ve yerleride iyi. Gebze hakkında isteyene bilgi verebilirim
:+1:sanalomer' Alıntı:böte
144
3.sıradan olmak üzere Kocaeli 'den sadece Karamürsel yazdım.