2013 il disi KOCAELi isteyenler...

Kodla Büyü
Re: Ynt: 2013 il disi KOCAELi isteyenler...

Gebze yunusemre ve daricadaki okullar gayet güzel. Ulaşım çok rahat ve yerleride iyi. Gebze hakkında isteyene bilgi verebilirim

EZBljrM.png

BT sınıfı olup olmadığını bilmiyorum ama Gölcük Halıdere Ortaokulu denize sıfır yeni bir bina arkadaşlar. Yola çok yakın. tavsiye ederim.

reyşas tek tercih yapacagim 101 puanla baskada bana uyan okul olmamasi hayal kirikligi verici oldu.

xapex' Alıntı:
Gebze yunusemre ve daricadaki okullar gayet güzel. Ulaşım çok rahat ve yerleride iyi. Gebze hakkında isteyene bilgi verebilirim
Sevgili hocam.Acaba Darıca Aslan Çimento hakkındaki görüşünüz nedir?Darıca yaşanır bir yer midir?Tüm bilgilerinizi paylaşabilirseniiz sevinirim.Elektronikten tayin istemeyi düşünüyorum kısmetse...Şİmdiden teşekkürler...

Darıca Gebze ye nazaran daha rahat ve güzel bir yer. Kiralari daha ucuzdur. Her dk otobüs bulman mümkün gebzeye. İzmitede saat başı otobüs var. Sahili çok güzel. Okula gelince darica otobuslerinin guzergahinda, güzel bir okul. Öğrenci profili arada birsey ne iyi ne kötü.

xapex' Alıntı:
Darıca Gebze ye nazaran daha rahat ve güzel bir yer. Kiralari daha ucuzdur. Her dk otobüs bulman mümkün gebzeye. İzmitede saat başı otobüs var. Sahili çok güzel. Okula gelince darica otobuslerinin guzergahinda, güzel bir okul. Öğrenci profili arada birsey ne iyi ne kötü.

Çok teşekkür ederim hocam...

xapex' Alıntı:
hocam gebze yunus emre hakkında bilgi verebilir misiniz? mahallesi öğrenci ve veli profili nasıl çok sıkıntılı mı acaba.birde bilginiz varsa körfez çelik sanayi Esentepe mah.de çok sorunlu biryermiş diye duydum

Yunus emre; gebzenin tüm cevresini dolanan otobüsler okula 10 dk yürüme mesafesinde bırakıyor. Milli eğitime yakin, cok merkezi sayilmaz ama Öğrencileri iyidir. Tavsiye ederim

aslinda beylikbagi da iyi bir yer ama ortama isinirsan. ilk zaman zorlar ama ilerde rahat

TEF - 106 - Karamürsel kız teknik yazmayı düşünüyorum. Acaba başka yazan var mıdır?

Geri