2013 İl dışı malatya isteyen var mı?

Kodla Büyü
sezgin hocam o liste bende var teşekkürler yinede.... norm kadro güncellemesi olduktan sonra malatyada 3 tane sağlık meslek lisesi açıldı ve bu listede o okullar hakkında norm bilgisi yok...yukarıda bahsettiğim yolla mevcut duruma ulaşmamız lazım çünkü ihtiyaç kadar sağlık meslek öğretmenlerinin norm fazlası sayısı da bizim için çok önemli...norm fazlalarını bu okullara mı atadılar yoksa halen okullarında norm fazlası olarak mı çalışıyorlar? kaç tane norm fazlası var? bu soruların cevabı bizim için önemli.....malatyada görev yapan arkadaşlar bir el atın lütfen :)
 
zigonnn' Alıntı:
arkadaşlar benimde puan 72 bakalım ne olacak... merkez ve merkeze yakın yerleri yazacağım diğer ilçeleri yazmayacağım...birde malatyada herhangibir okulda görev yapıp okulunun mebbis şifresini bilen arkadaş varmı kontenjan.meb.gov.tr ye girip solda verilen kontenjanlar kısmını tıkladıkdan sonra adres çubuğunun sonundaki 002.aspx i 004.aspx olarak değiştirdiğinde malatya ilindeki toplam mevcut norm bilgilerini içeren bir excel dosyası çıkıyor eşimde tayin isteyecek ama eş durumundan...ancak onun alan biraz sıkıntılı sağlık meslek öğretmeni en azıdan sağlık meslek okullarıın normlarının ne olduğunu görürüz ihtiyaç fazlalık ne durumda...bu bizim için çok önemli özellikle alican44 hocam, erdoğanince hocam çok önemli bir konu hakkında bu bilgiye ihtiyacım var...şimdiden teşekkürler. mail adresim recaialtundas@gmail.com

Yardımcı olmak isterdim ama Meslek lisesinde çalışıyorum hocam. Şifre olayı bizlere gelmiyor. Gerçi söylenmiş zaten 3 yeni sağlık meslek açılıyor. İnşallah sıkıntı olmaz. Hayırlısı olsun şimdiden.
 
Malatya daki okullar kaç puanla kapattı acaba?
Kale İzollu Lisesini merak ediyorum.94 puanla yazacaktım ama vazgeçtim...
 
Re: Ynt: 2013 İl dışı malatya isteyen var mı?

sguner_23' Alıntı:
Malatya daki okullar kaç puanla kapattı acaba?
Kale İzollu Lisesini merak ediyorum.94 puanla yazacaktım ama vazgeçtim...
 

Ekli dosyalar

  • uploadfromtaptalk1374877215007.jpg
    uploadfromtaptalk1374877215007.jpg
    66.4 KB · Görüntüleme: 1,433
Geri
Üst