2013 il içi ve il dışı tarihleri belli galiba

Kodla Büyü

only61

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
http://www.mebpersonel.com/yer-degistir ... 68192.html

2013 Alan değişikliği,20 Haziran 10 Temmuz, tarihlerinde 2013 il içi yer değiştirme" class="klink">il içi yer değiştirme takvimi açıklandı Eğitim Söz Sen Başkanı Nihat Aydın'dan mebpersonel.com olarak aldığımız bilgi doğrultusunda 30.04.2013 tarihli ve EGBÇSZSN-SENGM-2013/04.15 yazılan resmi yazıya cevap olarak bakanlığın vermiş olduğu cevapta 2013 yer değiştirme takvimini aşağıda ki gibi olduğu bakanlık tarafından açıklanmıştır.

Bakanlığın Resmi yazısını illerliyen dakjikalarda sizle ile paylaşacağız

2013 Yılı il içi ve iller arası yer değiştirme 01-30 Mayıs,

iller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirmeler 01-20 Haziran,

Alan değişikliği,20 Haziran 10 Temmuz,

özür durumuna bağlı yer değiştirmeler 15-16 Temmuz ile 12-21 Ağustos tarihleri arasında yapılması planlanmıştır.

iliçi ve illerarası 1-31 mayıs
ve
illerarası isteğe bağlı ve zorunlu yerdeğiştirme 1-20 haziran
diyor da 1-31 mayıstaki iller arası ile 1-20 hazirandaki illerarası
aynı değil mi?

bu ülkede hiçbirşey planlanmaz ya da planalandığı gibi yapılmaz o yüzden yarın çıkarıyoruz deseler görmeden inanmam ayrıca yadigartbaykal hocama katılıyorum.

Bu ne saçmalık normlar güncellenmeden nasıl tayin olayına girişecekler.Bu tarihlerde yapılacağını düşünmüyorum beklemiyorum.İnş bizi şaşırtırlar diyelim...

Millet olarak yaptım oldu işine alıştık artık , eğer bi söylenti varsa merak etmeyin bizim bakanlığımız sırf o söylentileri yalana cıkarmama adına yapabiliyor , kendi planı duzeni değil haaa ortaya biri taş atıyor milli eğitimde hadi yapak gitsin diyor ,
ANLICANIZ ÇOK ŞAŞIRMAYIN SABAH KALKMISSINIZ KLAVUZ ACIKLANMIS :-1:
2010 yılında atama yok dediler bir haziran gecesi aniden klavuz yayınlandı
ne bekliyokki :verymad:

arkadaşlar merhaba, norm belirleme konusunda sorum olacaktı?

-- ilçe merkezinde ortaokuldayım seneye 6 saat dersim olacak, norm fazlası olur muyum?
--bir de seçmeliyi norma ekleyecek miyiz? mesela 2 sınıf olur deyip 6+4 mü diyeceğiz?

teşekkürler

arkadaşlar bir de yibo 'lar bölge normundan hesaplanmıyor mu? tüm sorularıma cevap verebilen babayiğit aranıyor :D

Ooof ya, yakında tatile gidecem. Bir an evvvel yayınlasınlar artık şu klavuzu. Gerçi insanların puanına bakınca işim çok zor görünüyor :?

Geri