2013 Konya İliçi isteyecekler.

Kodla Büyü

allen15

Aktif Üye
Arkadaşlar buradan tercihlerimizi yazalım ve hatalı tercihler yapmayalım.ben özellikle meslek lisesi yazmayı düşünüyorum.Şuan tam anlamıyla tercih yapmadım ama meslek lisesi ardından merkez ortaokullar yazıcam.

Egeli hocam.Bazı okulların normları ihtiyaç listesinde belirtilmedi diyorlar. Sen hiç okulları aradın mı? Memurlar.net anasayfsında haberde açık gözükmeyen okullarıda seçin diyor.Sıra çalıştırıldığı zaman gelme ihtimali varmış. Birde hangi okulları seçmeyi düşünüyorsun.Ben web sitelerine baktım. Bazı okullarda BT sınıfı yok. Senin bilgi varmı bu konuda birbirimize yardımcı olalım.Başka arkadaş varsada bu yazılanları okuyorsada, aldıkları duyumları yazarak yardımcı olalım.Nasıl olsa herkesin puanı belli.25 tercih var. isteyen istediğini yazacak.

mehmet nuri küçükköylü imam hatip ortaokulunda bt sınıfı yok kazım özenç seçen de var

sanırım benim meslek lisesine gitme şansım çok zor arkadaşlar. fatih85gs hocam sen hangi ilçedesin. Ortaokul yazmıyorsun neden?

Hocam tef mezunuyum şu an altınekindeyim çplde ortaokullar cazip gelmiyor hem maddi açıdan hem manevi açıdan.Köreleceğimi düşündüğüm için tercih etmedim.Çok umudum yok işin açığı ama hakkımızda hayırlısı.

Anladım hocam.Hakkımızda hayırlısı inş. bende umutlu değilim.Yoktan var eden rabbime dua edersek olur inş. Öncelikle hayırlı olması.Bende konyaya eş durumundan geldim puan çok az konyada okul okul gezdiriyorlar beni.Göçebe hayatından bıktım.şöyle güzel bir ortaokullda olsa iyi olur.

bu yıl yeni açılan imam hatip ortaokulları var, iho şube sayıları değişecek benim okulumda (ismail hakkı tonguç iho) 22 şube 5. sınıf vardı bu yıl 6. sınıf 22 olacak eğer ayrılanların sayısı az olursa 5. sınıfa yeni kayıt 9 şube alacak fazla alamaz yer yok derslik yok.

bu yıl okulumda norm 3 ancak bir sonraki yıl 2 veya 1 olacak. çünkü bu yıl 5.sınıf 9 şube, 6. sınıf 22 şube - bir sonraki yı 5. sınıf şube sayısı 8 olsa ve 6. sınıf 9 olsa, norm azalıyor, tabiki bunlar olası sayılar.

iho seçmeli ders saati 2 olduğunda (normal ortaokulda 6)l seçmeli ile normu korurlar diye düşünmeyelim,
burası meslek dersleri ağırlıklı bir okul, okulda en çok din kül. öğretmeni var.

bu yıl ders saati azalınca arapça da azalma oldu bu dersi seçmek isteyecekler.

bir yıl sonra norm sıkıntısı olacak, tercih yapıp gitmeli miyim diye düşünüyorum.

vali necati çetinkaya'da 3 norm var.biri dolu zaten .Van'dan mahkeme kararı ile biri daha kesin gelecekmiş.etti 2...bir de 170'lerde puanla isteyen varmış.İlk sıralardan istemiş.Benim puan 50 ama liseleri başa yazacağım ortaokulların hepsini gezdim.

arkaadaşlar karatay imkb değil imkb zübeyde hanım kız teknik lisesi müdürü norm dolu demişti.karıştırdım kusura bakmayın:(
bu arada nanık kemal ortaokulu hakkında bilgisi olan varmı.

Sayın aslında zübeyde hanımda öğretmene ihtiyaç var. orada çalışan arkadaşımdan biliyorum ama nedense müdürü vermek istemiyor. gidersen sana mecbur kadro açacaklar. Müdür teknik öğretmen olmayınca, hiçbirşeyden anlamıyor. kendi branşından adamları kayırıyor. Zübeyde hanımda kültür dersi hocaları çok kayırılır. dipnot olarak.

namık kemal mevkisi güzel yerde hocam. Öğrenci profili o kadar iyi diyemem ama 5 yıla kadar kentsel dönüşümden apartman yapılacağından oralara ileride düzebilir Allah bilir. Ama mevki itibari ile benim yazmak istediğim bir yer.

BİLİM VE SANAT MERKEZİ arkadaşlar nasıl bir yer. Çalışma şartları felan nasıldır. Özel bir atanma şartı arıyorlarmı bu merkezlere bilgisi olan varsa yazsın lütfen.

türk telekom meslek lisesi arkasında ahmet yesevi ortaokulu hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar. listelerde görünmüyor. sene sonuna bikaç hafta kala öğrenciler başlamış. hayalet okul gibi hiç bi listede görünmüyor.

dilek hocam küçükköylü de 3 norm var 2 ihtiyaç var sana tayin hakkı var mı

Dilek hocam,ahmet yesevı yenı bına,normal ögretim,ulaşimi kolay tranvayla.bazı otobusler önunden geciyormuş.mudurle gorustk,lab yokmus okulda.ben yazdim merkezde oturuyorum.

ofkar' Alıntı:
31 aralık tarihine göre hesaplanacak diye okudum. bu durumda tayin hakkım var. küçükköylü de 62 saat ders var. ama lab yok.

ofkar' Alıntı:
31 aralık tarihine göre hesaplanacak diye okudum. bu durumda tayin hakkım var. küçükköylü de 62 saat ders var. ama lab yok.

ATOMKARINCA' Alıntı:
Dilek hocam,ahmet yesevı yenı bına,normal ögretim,ulaşimi kolay tranvayla.bazı otobusler önunden geciyormuş.mudurle gorustk,lab yokmus okulda.ben yazdim merkezde oturuyorum.
hocam hangi ahmet yesevi real yanında olan mı? tercih listesinde hoca ahmet yesevi diye bir okul görünüyor ama konum bilgilerinde merkez afra(makro) belediye civarında görünüyor. benim istediğim okul real yanı telekom arkası evime çok yakın o yüzden araştırıyorum. acaba aynı okuldan mı bahsediyoruz

oğuz hocam sayenizde çözdük olayı:) şimdi ben tek tercih o okulu yapıcam çok ihtimal yok ama hayırlısı artık. bundan sonra ne olacak müdür beyi arayıp ben tercih yaptım mı dicem yoksa okula mı gitmeliyim

Geri