2013 Konya il dışı

Kodla Büyü

bariskoc006

Aktif Üye
Arkadaşlar puanım 72 Akşehir istemeyi düşünüyorum. Sizler de nereleri isteyeceğinizi ve puanlarınızı yazarsanız sevinirim???

99 puanım var. merkeze yakın yerleri yazmayı düşünüyorum. il içinde merkeze 86 okul açıp , il dışına merkezde hiç açmadıkları için oruç ağızla bol bol beddua ediyorum. :-1:

uzak ama bu sene yazmayı düşünüyorum. Çumra derbent

eferecoli hocam. puanın benden yüksekse yazma ozaman :)

Hocam merkezde 1 okul var. Diger hepsi en az 50km uzakta. Tercih yapsak 3 yil yerimizden kipirdayamiyoruz. Var olan 200 kusur okul var ama acmamislar. Cok garip

Evet öğrendiğim konya da 206 ihtiyaç olduğuydu ancak bırakın merkezi, merkeze uzaktaki ilçelerde dahi merkezi değilde köy ve kasabaları açmışlar. tam bir fiyasko, gerçi tüm branşlarda öyle öğrendiğim kadarı ile. il dışından isteyene üvey evlat muamelesi yapılıyor

Meramdaki Hatunsaray Ortaokulu da uzakmış sanırım arkadaşlar. Benim 145 puanım var Konya'yı isteyecektim ama merkezde yer yok. İl içi açılandığında ilkokuldan ortaokula çok yer değiştirme olduğunu görmüştüm ve bu beni kaygılandırmıştı. Gerçekten kaygılandığım kadar oldu. Şimdi ben 145 puan ile il dışından merkeze gelemiyorum ama 50-60 puanlarla il içinde istediğin yere çok rahat hareket edebiliyorsun. Yine sıradanlaştı ama "Adalet bunun neresinde?" Gelsek 3 sene yer değiştiremiyorsun, gelmesek seneye ne olacağını bilmiyorsun. Bunun üstüne birde eşim sınıfçı olunca siz düşünün :)

arkadaşlar konyayı yazanlar ve yazmaya karar verenler son gün olarak yazsak olur mu benim 56 puan seydişehir beyşehir ve sarayönünü yazacağım galiba.

77 puan ile 2. tercihim olan KONYA/ALTINEKİN/Altınekin İmam Hatip Ortaokulu'na tayin oldum :)

Bunlar sadece benim tercih ettiğim okullara atananlar. Diğerlerini göremiyorum.

Ekli dosyalar

• EkrenGoruntusu-3.png
    EkrenGoruntusu-3.png
    88.6 KB · Görüntüleme: 278
Geri