2013 KPSS Sınavı Degerlendirmesi

Kodla Büyü

alley_upp

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaslar biraz gec oldu ama sinava girecek arkadaslara basarilar. An itibatiyle sabah oturumu bitmek uzere. Esimde sinavda suan. Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin....

Sınava Giren Arkadaşlardan Sınavla İlgili Görüşlerini ve Genel Değerlendirmeyi Bu Sayfa Altında Yapmalarını Bekliyoruz. 2013 KPSS Hepinize Hayırlı Olsun.

Sen kalk dönemin sonuna doğru müfredatı değiştir, ALES tarzı olacağını söyle. Nasıl bir iştir bu, başka hangi ülkede olur böylesi şeyler. Sınava giren adaylara, kardeşime, ailelerine içim yandı ki ne yandı. :verymad:

O kadar yapılan yanlış işe rağmen, ÖSYM başında hala arsızca oturabilen insanlar, Son gün bile değiştirir sistemi. Milletin de eli mahkum ne olursa olsun giriyor sınava.

SİRE' Alıntı:
Sen kalk dönemin sonuna doğru müfredatı değiştir, ALES tarzı olacağını söyle. Nasıl bir iştir bu, başka hangi ülkede olur böylesi şeyler. Sınava giren adaylara, kardeşime, ailelerine içim yandı ki ne yandı. :verymad:

çok çok haklısın hocam. ancak böyleşeyler bizim ülkemizde olur...

Kpss ye gireceğine kenan ışığın kim milyoner olmak ister yarışmasına katıl daha iyi.

Yaklaşık 15 kişi ile fikir alışverişinde bulundum adam gibi zaman yetti diyen bir kişi çıktı.
Matematikçi arkadaşlar bile 20 üzerine çıkarsan gayet iyi dediler..

Diğer taraftan güncel soruların ya adının değiştirilmesi gerekiyor yada formatının..
Bu şekilde olmaz Orhan PamuK'u sorman abes değil tamam ama aradan 7 sene geçmiş bunu güncel diye sorma.

Genel kültür sorusu olarak yapacağız deseydin biz de dağları bayırları ovaları bilgi yarışmalarını takip ederdik.
Ama sen güncel soracağım deyip bunları sorarsan sistem yürümez.

Eğitim soruları bu sene genellikle uzun paragraf yoktu ve genel kanı itibariyle herkes kolaydı diyor bu sorulara 20 dakika fazladan verirken gk-gy için fazladan zaman vermemesi de saçmalığın daniskası, ha desen ki bundan sonra bu aldığınız puanlarla öğretmenleri eleştirmiyeceğiz çünkü bu bir BAŞARI testi değil hız testi dersen amenna...

velhasıl- bundan sonra ne kadar saçmalayabileceklerini merak ediyorum.

Geçenlerde bir tartışma olmuştu bir sınavla ilgili ösym soruların açıklanmayacağını bildirmişti sebebleri ise artık soru üretemiyoruz. Şimdi 2013 kpss'yi görünce daha iyi anladım seni ÖSYM. Yoksa onca ödüllü Türk filmi varken Amour'u, onca yaptığımız gemi-tank vs teknolojik gelişme varken papayı sormanı, olimpiyat rekorları kıranlar, dünyanın merkez bankası başkanı seçilen Türkler varken woods ikizlerini sormazdın soru üretebilseydin...

Geri