2013-Mersin il içi tayin isteyecekler

Kodla Büyü

hira_nur

Site Gezgini
Arkadaşlar ben Tarsus'tan Erdemli ve Mezitli'ye isteyecem. 115 puanım var. Başka kimler isteyecek acaba?

Bir sorum daha olacak. Acaba Tarsus merkez ilçe olarak mı değerlendirilecek? Bi ara öyle bi duyum almıştık ama kesin bir bilgi yok. Bunu sorma sebebim ise eğer benim tayinim Mezitli'ye çıkarsa ve Tarsus merkez ilçe olarak değerlendirilirse eşim özür grubunda tayin isteyemez mi diye soru işareti var kafamızda.

hocam açık okulları paylşabilirmisiniz ben il içi isteyemiyorum ama okulları görmek isitiyorum

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    93.9 KB · Görüntüleme: 1,133
  • 2.jpg
    2.jpg
    93.7 KB · Görüntüleme: 1,133
  • 3.jpg
    3.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 1,133
  • 4.jpg
    4.jpg
    89.8 KB · Görüntüleme: 1,133
  • 5.jpg
    5.jpg
    97.8 KB · Görüntüleme: 1,133
  • 6.jpg
    6.jpg
    100.3 KB · Görüntüleme: 1,133
  • 7.jpg
    7.jpg
    109.6 KB · Görüntüleme: 1,133
  • 8.jpg
    8.jpg
    16.6 KB · Görüntüleme: 1,133
İl içi isteyeceklerin dikkatine:
1- Bozyazı'da Anadolu Lisesi'nde ben görev yapıyorum ve daha 2. senem yeni bitti ( nasipse seneye il dışı inşallah ),
2- Bozyazı Tekmen Lisesi'nde ise ağustosta eş özründen gelen BT öğretmeni zümrem görev yapıyor. ( boş tercih olmasın diye yazıyorum.)

Umarım herşey gönlünüzce olur.

herkes puanını ve nereleri yazmayı düşündüğünü söylese tercihlerimiz boşa gitmez. Puanım 67 merkez ilçeleri düşünüyorum.

Anamur'u da ben yazayım.
1- Anamur Ortaokulu
2- Ortaköy Hidayet Sinanoğlu Ortaokulu
3- Vakıfbank Atatürk Ortaokulu
Bu 3 okulun bilgisayar öğretmeni var. Ama bu sene tayin isterler mi bilemiyorum...

Arkadaşlar yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum; il içindeki okullardan bazılarını aradım (liseler özellikle), kadrolu 1 er bilgisayar öğretmeni var, norm yok ama listede onlar var, okullar ölü tercih ama nedense ihtiyacı olanlar kapalı iken ihtiyaç olmayanlar açık listede, ölü tercihi yaptırıp el altından aynı dönemde başkalarını ihtiyaç olan okullara atayacaklar diye düşünüyorum. okulların web sayfalarına bakın kadro kısmına, Bt öğretmenlerini görürsünüz, ve Bt normu hiç bir okulda 2 değildir :) hüsrana uğrmayın...

serdi' Alıntı:
Arkadaşlar yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum; il içindeki okullardan bazılarını aradım (liseler özellikle), kadrolu 1 er bilgisayar öğretmeni var, norm yok ama listede onlar var, okullar ölü tercih ama nedense ihtiyacı olanlar kapalı iken ihtiyaç olmayanlar açık listede, ölü tercihi yaptırıp el altından aynı dönemde başkalarını ihtiyaç olan okullara atayacaklar diye düşünüyorum. okulların web sayfalarına bakın kadro kısmına, Bt öğretmenlerini görürsünüz, ve Bt normu hiç bir okulda 2 değildir :) hüsrana uğrmayın...
http://mersin.meb.gov.tr/www/mersin-il- ... icerik/217

Buradaki listeleri bi inceleyin bence hocam. Eğer hala bi sorun varsa şikayetimizi ederiz. Ama bana sorun yok gibi geldi.

ferdierdem55' Alıntı:
serdi' Alıntı:
http://mersin.meb.gov.tr/www/mersin-il- ... icerik/217

Buradaki listeleri bi inceleyin bence hocam. Eğer hala bi sorun varsa şikayetimizi ederiz. Ama bana sorun yok gibi geldi.

Listeler mebe konduğu anda bende mesajı yazıyordum, görmeden yazdım sonra bende gördüm, teşekkürler...

Arkadaşlar saat 7 yi geçti ve hala ilçe mem tayinleri onaylamadı, ne yapıyorlar bir bilgisi olan varmı ?

Geri