2013 Model Dijital Pano :)

Kodla Büyü
elinize sağlık güzel olmuş ama bu tür panoların ğcye bağlantısı olması gerek yada dediğiniz gibi okul sitenizin dinamik bir site olması gerekiyor.
fakat okul siteleri artık standart olmak zorunda olduğundan asp gibi dinamik site hazırlamaktansa Flash programında hazırlamak daha mantıklı....
 
hocam iyi bir çalışma yapmışsın ellerine sağlık fakat arkadaşların paylaşacak mısınız sorusuna hiç görmemiş gibi cevaplamamışsınız. müsbet ya da menfi bir cevap versenizde millet paylaşıp paylaşmayacağınızı bilse
 
millet yüz kere soracak değil hocam kodları paylaşın diye.. paylaşıyorsanız paylaşın, millet kullansın.. paylaşmayacaksanız da paylaşmıyorum yazın da milleti yorup durmayın ! iyi veya kötü bir pano hazırlamışınız ama buraya yükleyip bunu ben yaptım dercesine bir hava içerisine girmek değil de şöyle şöyle yaptım, kodları da şudur deseniz daha şık olurdu..
 
Belli ki arkadaş paylaşmak istemiyor. Fazla zorlamayalım. Bakarsınız bi kaç milyon dolara bi yere satar :D
 
Güzel bir çalışma olmuş

Ama çok fazla bilgi var
Buradaki bilgilerin çoğu siteden takip edilebilir

nöbet çizelgesi, duyurular,saat ve ders zili programı olsa yeterli

diğerlerine bence gerek yok

aradığını herkes kolayca bulmalı ve aşırı bilgiye gerek yok
 
Arkadaşlar bi sn. neden bu kadar sinir yaptınız, bu arada ben açtığım konuyu bile unutmuşum siz neden bahsediyosunuz. forumda nasıl yapıldığı ile ilgili soru ordunuz da cevaplamadım mı, pm attınız da cevap mı gelmedi, neden bilip bilmeden yorum yapıyosunuz. paylaşıma açmaya değer bulmadım yaptığım işi zaten, sizden yorum alabilmek adına paylaışma açmıştım, daha önceden de söylediğim gibi bunun bir yönetim paneli yok, bunu yapmaya zamanım da yok, ilerleyen zamanlarda yönetim paneli yaparsam neden paylaşmayayayım ki ? evet bi arkadaşın dediği gibi milyon dolara satıcam :)
 
bunu yapmak için bencede veritabanına falan gerek yok

basit bişeyler olsun

power point, word , excel
istediğiniz programda hazırlanır.
verilir tv ye.

günlük nöbet ve duyurular gibi değişebilen şeyleri de ilgili kişi sabahları değiştirir, 5 dk almaz.
 
Geri
Üst