2013 norm fazlası il içi olursa

Kodla Büyü

LostParadise

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar ben kısa dönem askerlik dönüşü göreve başladım dönem başında 6 saatlik bilgisayar dersim vardı fakat ben olmadıgım için bu sene ingilizce seçmeli ders olarak konulmus yani okuldaki ders yüküm "0" ama atamayla konustugumda sistemde 6 saatlik dersin var görünüyor norm fazlası değilsin diyor ben bunu nasıl düzeltbilirim okulda bilgisayar laboratuvarı da yok şimdi bu durumda dersim olmadıgı için görevlendirme okul arayacagım bunun yerine norm fazlası gösterselerde tayin istesem il içi daha mantıklı

il içi tayini norm fazlası ataması olursa istersin. ama norm fazlası gözükmüyorsun. o da haziran-temmuz daki norm güncellemelerinden önce düzeltilemiyor bildiğim kadarıyla. bende benzer durumdayım bizim ilde atamalarda yapıldı bana tercih yaptırmadılar askerde olduğum için. şimdi görevlendirme bekleyeceğim. ilçeyle görüş derim.

ekimde norm fazlası görünmediysen ancak hazirandan sonra olur hocam. arada değişiklik olmuyor... kontenjan.meb.gov.tr adresinden okulun şifresiyle girip norm durumuna bakabilirsin...

anladım hocam yani şayet şimdi norm fazlası tayini olursa ben hiç bir şekilde isteyemiyorum öyle mi

Geri