2013 SBS bildiğiniz öğrencilerin durumları nasıl?

Kodla Büyü

erencan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba;
Bu sene tek yeğenim SBS ye girdi.Oldukça başarılı bir hazırlık dönemi geçirdi ve zorlu bir sınavdan sonra 2 türkçe 2 fen 1 sosyal yanlışı çıkardı
Toplamda 5 yanlışı var ve matematik tam doğru

Acaba hem benim yeğenimin ortalamaya göre durumunu görebilmek hemde öğrencilerimizin genel durumlarını değerlendirebilmek adına kulağına gelen sınavyorumlarını ve yanlış sayılarını yazabilirse çok sevinirim
teşekkür ederm

EN İYİ ÖĞRENCİMİZİN 2 YANLIŞI VAR 1 FEN 1 SOSYAL DİĞERLERİ FULL DİĞER ÖĞRENCİLERİMİZİN DE DURUMU İYİ

normalde ful yapan 2-3 öğrencimiz olurdu denemelerde, sbs'de en iyi 4 yanlış var 2 öğrencide.. diğer iyi öğrenciler 5-6-7-8 yanlış gidiyor malesef.. Sorular bu sene sağlamdı..

en iyi öğrencimiz 7 yanlış bir boş diğer iyi öğrencilerimiz göçmüş 10 küsür 20 küsür yanlışlar

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, Seviye Belirleme Sınavı’nda (SBS) 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasına giren Mustafa Yılmaz, televizyon izlemediğini, internet ve sosyal paylaşım sitelerini kullanmadığını bildirdi.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, başarısının temelinde sıkı çalışması, moral ve motivasyonunu korumasının yattığını söyledi.

Bu sınavdan geleceğine yön vereceği bir puan alması gerektiğini düşündüğünü belirten Yılmaz, şöyle konuştu:

“Hocalarımız, bizlere çok yardımcı oldu. Kendimden böyle bir başarı bekliyordum. Allah’ın izniyle de hep ümitvar oldum. Bunu da başardım. Allah’a şükrediyorum. Planlı çalıştım, konu tekrarını test çözerken yapardım. 8 saat uyuyordum, 8 saatim okulda geçiyordu, bir iki saatte ders çalışıyordum. Zaten sosyal biri değilimdir, dışarı bile çıkmam. Zaten geriye kalan ders çalışmak onuda yaptım. Televizyon ve internetten çok uzağım. Bunlar hayatımda yok. Sanalı pek sevmiyorum facebook, twitter hayatımda hiç olmadı. Bunlar benim için zaman kaybı.”

Geri