2013 Yılı Alan Değişikliği Atama Sonuçları

Kodla Büyü
Atandığınız Kurum : 1. tercihiniz olan ESKİŞEHİR/ODUNPAZARI/Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi yeni bransim elektronik ogrt. darisi herkesin başına

Atandığınız Kurum : 2. tercihiniz olan ADIYAMAN/MERKEZ/Yarmakaya Ortaokulu tekrar geçtim bilişime

Sonuçlar açıklanır açıklanmaz kontenjan meb e düşer mi? okuluna gelen olup herhangi bir branşta kontenjan meb e yansıyan var mı?

Benim merak ettiğim birşey var hocalarım yanıtlarsa sevinirim. Teknik eğitim elektronik ve bilgisayar bölümü mezunuyum elektronik bölümüne geçişim mümkün ama bunu sadece merkeze geçmek için istiyorum. Merkeze elektronik bölümüne geçtikten sonra tekrar bilgisayar öğretmenliğine geçebiliyormuyum? Şartları varmı acaba?

Geçemezsin hocam çünkü elektronik artık bilişime kaynak alanlardan çıkartıldı. 2. Öncelikli de atanmıyor yani...

Atandığınız Kurum : 1. tercihiniz olan BURSA/GÜRSU/Ticaret ve Sanayi Odası Gürsu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi --- Elektrik-Elektronik Tek./Elektronik Mesleğe dönüş yaptık... 10 yıllık bilişim serüveni sona erdi...

Geri