Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya arkadaşlar bu gis.osym.gov.tr den bu sene başvurduğum hiçbir sınav çıkmadı 6 senelik öğretmenim derecem 7/2 en son ödemelere de baktım 2012 ekimde mi ne bir ödeme yapılmış o kadar. Sizce normal mi???
bulunduğunuz ilde yeni öğretmenler varsa onlara veriyor olabilirler.Puanı tam olduğu düşünülürse.benim de çıkmadı mesela ama bazı öğretmenlere 3-4 görev çıkıyor.
Bende ağustosta askere gittim geldim geleli çıkan tüm sınavlara başvurdum sonuç sıfır. Okulda dönem başında birşey imzalatıyorlardı sınavlarda görev almak istiyorum falan diye. Bende işaretli değil (askerde olduğum için o ara) ondan kaynaklanıyor diye tahmin ediyorum. Seneye düzelir inşallah. Askerden önce her başvurduğum çıkıyordu.
lys sınav görevi bana da çıkmamış, şimdiye kadar 4 sınavda görevlendirilmişim ben de . Ama yeni öğretmenlerden bize sıra gelmemesi ihtimalini zayıf görüyorum. Muhtemelen öğretmen olmayanlardan görevlendirmeye başladılar :shock: