2013 - YDS Sonbahar Dönemi

Kodla Büyü
Teşekkürler. Ben bahar dönemindekine girmek istiyorum, iyi bir hazırlık döneminden sonra tabi ki.
Hazırlık için tavsiye edebileceğiniz kaynak var mı?

habbe' Alıntı:
Teşekkürler. Ben bahar dönemindekine girmek istiyorum, iyi bir hazırlık döneminden sonra tabi ki.
uzaktan eğitim sitelerini deneyebilrisiniz
tumeraltas,ihtiyac vs. fiyatları uygun oluyo genelde

habbe' Alıntı:

Cesur Öztürk'ün Building Skills For Proficiency kitabını tavsiye ederim.

1 Eylül YDS sınavına hazırlanan arkadaşlar çalışmalarınız ne durumda? Önerebileceğiniz çalışma teknikleri
ve kaynaklar neler? Bilgilendirirseniz sevinirim.

habbe' Alıntı:
1 Eylül YDS sınavına hazırlanan arkadaşlar çalışmalarınız ne durumda? Önerebileceğiniz çalışma teknikleri
ve kaynaklar neler? Bilgilendirirseniz sevinirim.

http://www.wordtest.com/

cok iyi bir site, ozellikle oyunlar bölümünden geçmiş yillarin sorularini cozebilir, kendinizin ne durumda oldugunu görebilirsiniz, facebook ile baglan ozelligi sayesinde uye olmaniz gerekmiyor.

Ben bahar dönemi YDS'ye hazırlık için;
1- Yediiklim YDS seti alıp konu anlatım,
2- Suat GÜRCAN & Rıdvan GÜRBÜZ'ün YDS soru çözüm tekniklerine çalışma,
3- wordtest.com'dan kelime çalışma ve paragraf soruları çözme.
şeklinde bir plan yaptım. Nasıl sizce?

hakankor' Alıntı:
Güzel plan yapmışsınız ama süre azaldı iyice 19 gün kalmış. Başarılar.

Ben bahar dönemini kastetmiştim, Nisan ayı yani. 7 ay kalmasına rağmen yetiştirebilir miyim endişeliyim.

Bol bol paragraf sorusu çözün derim...Osymnin yapmış olduğu her ingilizce sınavına girmiş ve maksimum 65 almış birisi olarak okuduğunu anladıktan sonra sorun yok bir de kelime tekrarı şart :(

İlk yapılan YDS çok zordu. Eylül ayında yapılacak sınavın daha kolay olacağı söyleniyor.
Eğer bu sınav da zor olursa bahar döneminde yapılacak sınava hazırlanmayı pek düşünmüyorum açıkçası.

ilkbahara göre daha kolay bir sınavdı ama yinede TR ingilizcesine göre ağır bir sınav olduğunu gördük yine. bundan kolay olmayacağı kanaatine de varıldı artık.
ilkbaharda 47,5 sonbahar 65 skor yaptım.
istatistikler fena:)

Geri