2013 yer değiştirme klavuzu 30 mayıs'da

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan md4483
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
sanki iç-dış-özür kılavuzu aynı anda yayınlanacakmış gibi haber yapmışlar

evet hocam hepsi aynı anda yayınlanacak galiba ama başvuru tarihleri değişiktir

Akrabam mem muduru.az once aradim arkadaslar deyince.resmi yazi fax posta yok dedi.adam tavuk olabilir

İsteğe ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirmeler

İsteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirmelerde duyuru, başvuru ve tercihler

MADDE 25 - (1) (Değişik:RG-30/7/2010-27657) Öğretmenlerin il içive iller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirmelerine ilişkin duyuru, Personel Genel Müdürlüğünce il içi yer değiştirmeler için en geç ilgili yılın 15 Mayıs, il dışı yer değiştirmeler için en geç 25 Mayıs tarihinekadarBakanlığın internet sayfasında yapılır. Duyuruda; kimlerin yer değiştirme isteğinde bulunabileceği, başvuru yeri, şekli ve süresi ile yer değiştirmeye ilişkin diğer hususlara yer verilir.

bunu da aynı siteden buldum hangisi doğru şimdi.meb yönetmeliği bilmiyor mu acaba.Elbetteki biliyordur.

Önemli olan il dışında boş okul olması. Allah herkese istediği yere gidebilmeyi nasip etsin.

sesumut' Alıntı:
Önemli olan il dışında boş okul olması. Allah herkese istediği yere gidebilmeyi nasip etsin.
Amin. Ama şu da bir gerçek. İllerde norm fazlaları açık olan okullardan dah fazla.

"ilköğretim okullarında görev yapan öğretmenler ilişkilendirildikleri okullara öncelikle atanacaklar". yani ilkokula dönüştüyse okulumuz, ilişkilendirildiğimiz ortaokula direkt geçişimiz yapılcak mı? Ama şu da var bulunduğum okul kademeli geçiş yapacak, yani seneye oraya geçilmiyo hemen. hala muallakta mıyız? :| ilkokulların durumu ne olcak?

Geri