2013 YILI İLLER ARASI YER DEĞİŞTİRME DUYURUSU

Kodla Büyü
18'den 19'una 1 günlük rötarımız gelmiş bile. Tabi bu şimdilik....

Arkadaşlar yayımlanan klavuza bakarmısınız düz metin yazmışlar İnsna Kaynakları yazısı bile bir boş sayfa kaplamış... Hiç kurumsal değil... Hüseyin Çelik dönemini özler oldum hiç olmazsa bir kurumsallık ve kesin tarihler vardı.

gzegen' Alıntı:
arkadaslar bugun birsey duydum bilen varsa birsey soylesin lutfen.
simdi ben ist.da bir ilcede calisiyorum ve kocaelide bir ilceye il disi isteyecegim. kocaelideki ilcede oturup git gel yapiyordum. dolayisi ile ikametimde kocaelideki ilcede. simdi istdan kocaeliye tayinde ikametim kocaelide diye yolluk almama ihtimalim varmi?
böyle bi durumda hemen istanbulda bir akrabanın yanına ikametini al. yolluğunu gideceğin ilçeye göre yaptır.

gzegen' Alıntı:
simdi ben ist.da bir ilcede calisiyorum ve kocaelide bir ilceye il disi isteyecegim. kocaelideki ilcede oturup git gel yapiyordum. dolayisi ile ikametimde kocaelideki ilcede. simdi istdan kocaeliye tayinde ikametim kocaelide diye yolluk almama ihtimalim varmi?
hocam eğer isteyeceksen hemen ikametini değiştir.

c. Başvuruların son günü itibarıyla adaylıkları kaldırılmış olmak kaydıyla istemeleri
halinde; sağlık ve eş durumu özrü nedeniyle zorunlu çalışma yükümlülüğü ertelenmiş
olanlar ile birinci, ikinci ve üçüncü hizmet alanlarında görev yapan zorunlu çalışma
yükümlüsü öğretmenler, zorunlu çalışma yükümlülüğü öngörülen hizmet alanlarına yer
değiştirme başvurusunda bulunabilirler. Bu kapsamdaki öğretmenlerde bulunduğu ilde
3 yıllık çalışma süresi aranmaz, bunlardan tercihlerine atanamayanlar, bulundukları
yerde görevlerine devam ederler

bu maddeden şunu anladım özür grubudamı il dışı ile aynı anda yapılıor nedir bu yaa? stajerliği başvuru süresince kaldırılanalar 3 yıl şartı aranmadan başvuru yapabilecek denmiş. gecen sene stajerlerin stajerliklerri kalkdığı gün yani atandıkları ay olan eylül 30 baz alınmıştı bu sene odamı değişti acep :o

gzegen' Alıntı:
evrim0626' Alıntı:
gzegen' Alıntı:

kesin isteyecegim tayin
ama kimse yanasmiyor ikamet isine herkesde bir sürü bahane.
acaba kesin alamazmiyiz zira herkes calistigi yere aliyormu ki ikametini anlamadim gitti nasil gibi
bu para ile dogum masraflarimiz vardi onlari karsilayacakdik
Hocam tavrınızı çok yanlış buluyorum. Devleti kandırarak mı çocuk dünyaya getireceksiniz? Eğer gideceğin yerde oturuyorsanız ve devlet yolluk gerek görmemişse almaman gerek. Düpedüz sahtekarlık yapacağım diyorsun ve bunu alenen nasıl olur diye soruyorsun... Aklım almıyor kusura bakma...

o ikamet işinde bir devlet memuru ilçeden ilçeye alır.Büyükşehir sınırlarında değilse.Ben de sizin gibiyim eğer vermezlerse bana madde gösterin diyeceğim

TR61' Alıntı:
gzegen' Alıntı:
evrim0626' Alıntı:
gzegen' Alıntı:

kesin isteyecegim tayin
acaba kesin alamazmiyiz zira herkes calistigi yere aliyormu ki ikametini anlamadim gitti nasil gibi
Hocam tavrınızı çok yanlış buluyorum. Devleti kandırarak mı çocuk dünyaya getireceksiniz? Eğer gideceğin yerde oturuyorsanız ve devlet yolluk gerek görmemişse almaman gerek. Düpedüz sahtekarlık yapacağım diyorsun ve bunu alenen nasıl olur diye soruyorsun... Aklım almıyor kusura bakma...

İnsanın hakkını alması sahtekarlık mı size göre? Arkadaş zaten yıllardır farklı ilçeden git gel yaparak çile çekiyormuş. Sonuçta hukuğa göre bir ilden başka bir ile tayini çıkıyor. Tabiiki alacak o yolluğu. Asıl almazsa haksızlığa uğramış olur. Devleti kandıran kişileri arıyorsanız önce meclise bakmanız lazım, gariban memura değil...

BlackSoiL' Alıntı:
TR61' Alıntı:
gzegen' Alıntı:
evrim0626' Alıntı:
gzegen' Alıntı:

kesin isteyecegim tayin

İnsanın hakkını alması sahtekarlık mı size göre? Arkadaş zaten yıllardır farklı ilçeden git gel yaparak çile çekiyormuş. Sonuçta hukuğa göre bir ilden başka bir ile tayini çıkıyor. Tabiiki alacak o yolluğu. Asıl almazsa haksızlığa uğramış olur. Devleti kandıran kişileri arıyorsanız önce meclise bakmanız lazım, gariban memura değil...
Hocam o zaman çalıştığın yere gidip orda duracaksın. Devlet mi diyor 80 km git diye. Benim vurgulamak istediğim etik değerler. Arkadaşımız memleketinden gidiş geliş yapıyorsa mutlaka bir avantajı vardır. Yoksa gidip okulun yanında ikamet etmek varken neden 80 km yol gitsin insan... Biz toplum olarak açıklardan yararlanıp menfaat elde etme peşindeyiz...

hocam okadar arkadaşım ildışı istedi gitti bende kısa süre yöneticilik yaptım ildışı tayinlerde yolluk alırken ikametgah istendiğini duymadım hocam mantıklı insanlarsınız diyelim benm tayinim istanbula çıktı ben diyarbakrda görev yapıyorum ikametimde sallıyorum kocaelinde ozaman kocaelinden istanbulamı yolluk alacam sistem öle işliyosa ben ikametimi hakkariye alayım biraz daha fazla alayım hocam sende madem ikametini kocaelinden hakkariye al hakkariden istanbula gidip geliyom dersin yollukta fazla alırsın!
böle saçmalıkmı olur hocam
ildışında yolluk hesaplanırken ikametgah istemezler okullar arası olan uzaklıktan alırsın yolluğu
ilicinde farklı ilicinde isteyebilirler ama ildışında kesinlikle istemiyolar

TR61' Alıntı:
gzegen' Alıntı:
evrim0626' Alıntı:
gzegen' Alıntı:

kesin isteyecegim tayin

Hocam Aynen Katılıyorum size bu konuda çok kavga verdim böyle bir açığı kullanmak devlete zarar vermek benimde aklım almıyor bu şekilde davranılmasını da kınıyorum

ozilogic' Alıntı:
Arkadaşlar yayımlanan klavuza bakarmısınız düz metin yazmışlar İnsna Kaynakları yazısı bile bir boş sayfa kaplamış... Hiç kurumsal değil... Hüseyin Çelik dönemini özler oldum hiç olmazsa bir kurumsallık ve kesin tarihler vardı.
eski kılavuzlar da gerekli gereksiz bir sürü madde içerirdi.
Sanırsın doktora tezi gibiydi. Çözebilecen diye iki saat okurdun.
Kısalması iyi olmuş ancak düz metin gibi olması komik tabii :D
trajikomik :(

Geri