etmemiş demekki beminkide onaylanmış Yalova'da görüşmek üzere hocam....xk-2' Alıntı:Kurs onayları yapılmış.Benim ki kabul edilmemiş...(Necdet hoca istifa etmemiş miydi?)
yoktur pazertesi sabah kursta olun yeterliseyitali' Alıntı:Hocam bende resen alındı yazıyor.İlk defa H.i.E gidecem yapmam gerekn bişey var mı?
eyvallah hocamkarakus' Alıntı:yoktur pazertesi sabah kursta olun yeterliseyitali' Alıntı:Hocam bende resen alındı yazıyor.İlk defa H.i.E gidecem yapmam gerekn bişey var mı?
bilal1099' Alıntı:resen alındı demek kabul edildiniz demektir hocam. hayırlı olsun...
Boşver yazıyı, çık gelzaphere' Alıntı:arkadaşlar hie için okula yazı gelmesi gerekiyormuş galiba, bizde hala yazı gelmedi, yazısı gelen var mı acaba?? Yarın mesai bitimine kadar gelir diye düşünüyorum ama bi aksilik çıkmaz umarım..
bozo0660' Alıntı:Boşver yazıyı, çık gel
Hocam ben biletimi aldım, Emektar laptobada Pardus kuruyorum şu an %90 oldu.. :mrgreen:
bozo0660' Alıntı:Boşver yazıyı, çık gelzaphere' Alıntı:arkadaşlar hie için okula yazı gelmesi gerekiyormuş galiba, bizde hala yazı gelmedi, yazısı gelen var mı acaba?? Yarın mesai bitimine kadar gelir diye düşünüyorum ama bi aksilik çıkmaz umarım..
Hocam ben biletimi aldım, Emektar laptobada Pardus kuruyorum şu an %90 oldu.. :mrgreen:
bozo0660' Alıntı:Boşver yazıyı, çık gel
Hocam MEBBİS de 5 kurum tarafından ONAYLANDI veya RESEN alındı tarzı ibareler varsa RESMİ yazıyı beklemenize gerek yok...zaphere' Alıntı:arkadaşlar hie için okula yazı gelmesi gerekiyormuş galiba, bizde hala yazı gelmedi, yazısı gelen var mı acaba?? Yarın mesai bitimine kadar gelir diye düşünüyorum ama bi aksilik çıkmaz umarım..
caylakcekirge' Alıntı:Hocam MEBBİS de 5 kurum tarafından ONAYLANDI veya RESEN alındı tarzı ibareler varsa RESMİ yazıyı beklemenize gerek yok...
Şimdiden hayırlı kurslar...