2013000051 Pardus Kursu...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xk-2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

xk-2

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kurs onayları yapılmış.Benim ki kabul edilmemiş...(Necdet hoca istifa etmemiş miydi?)

Çoğu zaman istemiyorlar ama görev yeri belgesi(kıdemi yazan, 5/2 gibi). Bir de iban numaranı sorabilirler. Hayırlı olsun arkadaşlar...(kursa özel belki parduslu bir bilgisayar :) )

arkadaşlar bende resen alındı yazıyor, bu kursa kabul edildim demek mi? ilk kez başvurdum...

bende başvurmuştum. Resen alındı yazıyor. Afyondan katılacağım. Afyondan geçecek arkadaşlar varsa özel araçla gidebiliriz. pm den görüşelim.

Necdet hocanın İstifasını kabul etmemiş olabilirler. Kursta fırsatınız olursa bu konuları da görüşebilirsiniz. Gelişmelerden haberdar ederseniz seviniriz.

İyi çalışmalar

birleşip bir kaç kişi arabayla gitsek. Çünkü orada arba çok lazım oluyormuş.

arkadaşlar hie için okula yazı gelmesi gerekiyormuş galiba, bizde hala yazı gelmedi, yazısı gelen var mı acaba?? Yarın mesai bitimine kadar gelir diye düşünüyorum ama bi aksilik çıkmaz umarım..

zaphere' Alıntı:
arkadaşlar hie için okula yazı gelmesi gerekiyormuş galiba, bizde hala yazı gelmedi, yazısı gelen var mı acaba?? Yarın mesai bitimine kadar gelir diye düşünüyorum ama bi aksilik çıkmaz umarım..
Boşver yazıyı, çık gel :)
Hocam ben biletimi aldım, Emektar laptobada Pardus kuruyorum şu an %90 oldu.. :mrgreen:

bozo0660' Alıntı:
zaphere' Alıntı:
Hocam ben biletimi aldım, Emektar laptobada Pardus kuruyorum şu an %90 oldu.. :mrgreen:

aynen hocam çık gel sen. yazı gelir akkadan...

bozo0660' Alıntı:

hayırlı olsun hocam.şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum. kursta başarılar... :D

zaphere' Alıntı:
Hocam MEBBİS de 5 kurum tarafından ONAYLANDI veya RESEN alındı tarzı ibareler varsa RESMİ yazıyı beklemenize gerek yok...
Şimdiden hayırlı kurslar...

caylakcekirge' Alıntı:
Hocam MEBBİS de 5 kurum tarafından ONAYLANDI veya RESEN alındı tarzı ibareler varsa RESMİ yazıyı beklemenize gerek yok...
Şimdiden hayırlı kurslar...

Hocam çok teşekkür ederim..

Hizmetiçi faaliyetlerine başvuru için en az 75 gün diyor ya, onu görmezden gelemezler mi? 27 Mayıs'daki Pardus kursuna gitmek isterdim ama şansım yok değil mi...

Geri