2013000072 nolu Fatih Projesi Ağ Altyapısı Semineri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erol38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

erol38

Üye
2013000072 Faaliyet Adı : Fatih Projesi Ağ Altyapısı Semineri şartlarım tuttuğu halde kabul edilmemiş.cevap ise Elektronik, bilişim teknolojisi öğretmenleri (Okullarda görev yapan FATİH Projesi eğitmenleri öncelikli) ve bilişim teknolojisi formatör öğretmenleri alınmıştır. ben bilşim teknolojileri formatör öğretmeniyim ben i kabul ememişler. mebbiste görevlendirme gözükmediğinden olabilir mi okul okul,ilçe,il onayldı. ilgili birim reddetti. yazıklar olsun

hocam fatih projesi eğitmenleri doldurduysa sıra size gelmemiş olabilir.

BT Rehberim Branşım bilişim. Benimki onaylanmış.
Nasipse 6 mayısta Aksaray dayız

Ya, bu kurstan bana da lazım.
Nasıl arama yapıyoruz.
Bana yakın bir yerde olacaksa katılmak istiyorum.

ali hocam şimdiden hayırlı olsun semineriniz. ilgili birim mi onayladı yoksa hizmet içi mi benimde ilgili birim onaylamış ama hizmet ici beklemede diyor merkezi eğitime ilk kez başvurdum. tam bilmiyorum birim onaylayınca tamam mı demek

emrah1769' Alıntı:
ali hocam şimdiden hayırlı olsun semineriniz. ilgili birim mi onayladı yoksa hizmet içi mi benimde ilgili birim onaylamış ama hizmet ici beklemede diyor merkezi eğitime ilk kez başvurdum. tam bilmiyorum birim onaylayınca tamam mı demek

benimkini de ilgili birim onayladı. yüzde 90 tamam demektir. Hizmetiçi onayı birkaç güne gelir.

iligili birim onayı kabul edildiğimiz anlamına mı geliyor.
hizmetiçi eğitim onayı 6 mayıs diyor bence bi problem var

arkadaşlar peki bu dönüşte görev yerine ulaşımımız icin izin işi nasıl oluyor malum seminer 3 gün yol izni veriliyor mu

bende geliyorum aksaray nasıl ulaşım barınma vs. daha önceki arkadaşların deneyimleri neler, içerik hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı, teşekkürler

okula yazı gelir arkadaşlar .. barınma için genelde öğretmen evi ayarlanır.. yolluk mesafenize göre belirlenir. ama genelde 500 harcarsın 250 anca ödenir..herkese hayırlı olsun. faydası açısından formatörseniz bulunduğunuz yerde sorumlu olabilirsiniz kurulum bakım vs...meslek lisesindeyseniz şeflikte 1 puan verilir.. başka sorusu olan yardımcı olabilirim....

konaklama yeri ve seminerin yeri aynı. h.içi enstitüsü. yeme-içme-yatma-kalkma- seminer beşi bi yerde.

ben de gidiyorum seminere inşaallah .

bu arada 1 gün önce ve 1 sonra izinli sayılıyoruz.

gakman' Alıntı:
konaklama yeri ve seminerin yeri aynı. h.içi enstitüsü. yeme-içme-yatma-kalkma- seminer beşi bi yerde.

ben de gidiyorum seminere inşaallah .

bu arada 1 gün önce ve 1 sonra izinli sayılıyoruz.

bir gün önce ve sonra izinli sayılmayla ilgili yönetmelik vs varsa paylaşırmısınız ?

Fatih Projesi Ağ Altyapısı Semineri :

bu kursa gidenler için bir sorum olacak..kursun içeriği,günde kaç saat seminer var,bitirince faydası varmı cevap verirlerse sevinirim..iyi çalışmalar..

Geri