2013000074 Eğitimde FATİH Projesi (Teknoloji Kullanımı) Kurs

Kodla Büyü

pasific

Seçkin Üye
Seçkin Üye
217 başvurudan 24 kişi kabul ediliyor. Aranızda bu şanslı kişilerden olan var mı?

daha önce son onay kaldığı halde kursa gitmiştim.işin saçma kısmı son onay tarihi kursun başladığı gün.işin başındaki adamlar kendilerini sağlamamı almak istiyor nedir anlamadım,yoksa çok saçma :!:

bütün işlerimi onaylandı düşüncesi ile ayarladım inşallah bi sıkıntı çıkmaz,hayırlısı artık...

benim onaylandı hocam hepsi evet başka gidecek arkadaşlar kimler var mı o 24 kişiden burda başka ;)

Benimde onaylandı hocam.. Aydın'dan gideceğim ben. Pazar günümü orda olmalı yoksa pazar gecesi binip pazartesi sabahımı orda olmalı?

Bu arada aydın, denizli, izmir tarafından gidecek varsa araba ile gidebiliriz...

bende samsundan geleceğim.. ben yalovaya alcam hocam çınarcık yalova arası ulaşım nasıl bilmiyorum. o yüzden pazar günü orada olmakta fayda var. bide kıyafet olarak ne giycez resmi mi olacağız ?

İlk il dışı seminerim olucak, o yüzden kıyafet konusunu bilmiyorum. pazar günü gitsek kalıcak yer ayarlanmıştır herhalde dimi hocam?

ben bi kere daha gitmiştim.. evet hocam kalacak yer ayarlanmıştır. neyse takım elbiseyi yük etcez yine mecburen :S

yalovada daha önce seminere katılmıştım.çınarcık yalova arası saat başı otobüs var.

Takım elbise zaten zorunlu ama öncekinde ilk gün dışında izin vermişlerdi.

pazar gece yada pazartesi sabah fark etmiyo.

bende o talihli 24'ün arasındaymışım
benimde ilk seminerim olacak bakalım

Arkadaşlar ben 1 ay önce gittim .Resmi kıyafete gerek yok,pazartesi 8 de dolmuş hazırlamışlardı ama yinede enstitünün telini alıp bilgilendirin ona göre servis yollarlar.

resmi kıyafet zorunlu ve pazartesi sabah en erken yalovadan 10.30 da araba varmış merkeze bu nedenle pazar gününden gidilebilir dediler, bilginize...

Geri