Metehan' Alıntı:Sonuç red
red sebebi : 2013 yılında merkezi bir kursa katılımınız vardır.
varmı böyle bişey ya madem senede 1 kursa katılabilecez neden bakanlık 5 hak vermiş.
ibrahimes' Alıntı:Metehan' Alıntı:Sonuç red
red sebebi : 2013 yılında merkezi bir kursa katılımınız vardır.
varmı böyle bişey ya madem senede 1 kursa katılabilecez neden bakanlık 5 hak vermiş.
Hocam resen alındığınızda sınır yok ama kendi isteğinizle 1 senede 5 kursa başvurup 1 tanesine katılabiliyoruz. Sonuçta hepsinin kabul edilme durumu yok. Benim ilk başvurum reddedildi. Sebep : "Başvuru sayısı, kurs kontenjanı, ilin eğitmen ihtiyacı" 24 kişi alınacaktı 200 küsür başvuru vardı.
Birim onayı geldi 23.57 itibarı ile. HİE onayı Birim onayı gelen herkese geliyor mu acaba?
BENDEDE AYNI. DEMEKKİ ÖNCE ALACAKLARI ONAYLAMIŞLAR. BİZİMKİLER ONAYLANMAYACAK :roll:Mr.Spermata' Alıntı:benim de ne onay ne red var son onay tarihi dündü.
yazı gelir..nryozer' Alıntı:sizlere bir sorum olucak; hizmet içi biriminin son onay tarihi ile kursun başlama tarihi aynı gün, okullara yazımı gelicek, okuldan nasıl izin alıcağız?
teşekkür ederim hocamalican44' Alıntı:yazı gelir..nryozer' Alıntı:sizlere bir sorum olucak; hizmet içi biriminin son onay tarihi ile kursun başlama tarihi aynı gün, okullara yazımı gelicek, okuldan nasıl izin alıcağız?
ihsaniye' Alıntı:bende 2013000134 nolu kursa başvurmuştum, ilk üç brim onaylamış da.. il onaylayınca mı son iki birimde onaylıyordu arkadaşlar ? yoksa birimden mi red geliyor ?
son onayda red cevabı alma ihtimalim var mı ki, son onayın formalite olduğunu duymuştumleonardo82' Alıntı:Benim de 4 onay tamamdır. Belirttiğiniz gibi son onay kurstan birkaç gün önce verilebiliyor bu bakımdan plan yapmak zor. Ancak 4. onayı alan kursa katılıyor gerçeği de var Ben İstanbul'dan kendi aracımla gideceğim. Benimle gelmek isteyen var mı? Hem yoldaş olur hem masrafdaş
Ben de onu ima etmiştim aslında. Ama insan yine de tedirgin oluyor )nryozer' Alıntı:son onayda red cevabı alma ihtimalim var mı ki, son onayın formalite olduğunu duymuştumleonardo82' Alıntı:Benim de 4 onay tamamdır. Belirttiğiniz gibi son onay kurstan birkaç gün önce verilebiliyor bu bakımdan plan yapmak zor. Ancak 4. onayı alan kursa katılıyor gerçeği de var Ben İstanbul'dan kendi aracımla gideceğim. Benimle gelmek isteyen var mı? Hem yoldaş olur hem masrafdaş