2013000078 Eğitimde FATİH Projesi (Teknoloji Kullanımı) Kurs

Kodla Büyü

Metehan

Süper Üye
Süper Üye
2013000078 Eğitimde FATİH Projesi (Teknoloji Kullanımı) Kursu başvurusu onaylanan varmı arkadaşlar ? bugün son gün ama ne onay ne red var bende...

Sonuç red
red sebebi : 2013 yılında merkezi bir kursa katılımınız vardır.

varmı böyle bişey ya madem senede 1 kursa katılabilecez neden bakanlık 5 hak vermiş.

Metehan' Alıntı:
Sonuç red

varmı böyle bişey ya madem senede 1 kursa katılabilecez neden bakanlık 5 hak vermiş.

Hocam resen alındığınızda sınır yok ama kendi isteğinizle 1 senede 5 kursa başvurup 1 tanesine katılabiliyoruz. Sonuçta hepsinin kabul edilme durumu yok. Benim ilk başvurum reddedildi. Sebep : "Başvuru sayısı, kurs kontenjanı, ilin eğitmen ihtiyacı" 24 kişi alınacaktı 200 küsür başvuru vardı.

Birim onayı geldi 23.57 itibarı ile. HİE onayı Birim onayı gelen herkese geliyor mu acaba?

ibrahimes' Alıntı:
Metehan' Alıntı:
Sonuç red

Hocam resen alındığınızda sınır yok ama kendi isteğinizle 1 senede 5 kursa başvurup 1 tanesine katılabiliyoruz. Sonuçta hepsinin kabul edilme durumu yok. Benim ilk başvurum reddedildi. Sebep : "Başvuru sayısı, kurs kontenjanı, ilin eğitmen ihtiyacı" 24 kişi alınacaktı 200 küsür başvuru vardı.

Birim onayı geldi 23.57 itibarı ile. HİE onayı Birim onayı gelen herkese geliyor mu acaba?

Birim onayı geldi ise hizmetiçi geliyor hocam...

bu kurs hakkında bilgisi olan paylaşırsa iyi olur
benim ilk olacak
yani acemiyim anlayacağınız (konklama, geliş gidiş hk. bilgi)

Bu 5 başvurudan 1 tanesine katılma olayı çok saçma. Kendimizi geliştirmemizin önünde engel olarak görüyorum

sizlere bir sorum olucak; hizmet içi biriminin son onay tarihi ile kursun başlama tarihi aynı gün, okullara yazımı gelicek, okuldan nasıl izin alıcağız?

bende 2013000134 nolu kursa başvurmuştum, ilk üç brim onaylamış da.. il onaylayınca mı son iki birimde onaylıyordu arkadaşlar ? yoksa birimden mi red geliyor ?

ihsaniye' Alıntı:
bende 2013000134 nolu kursa başvurmuştum, ilk üç brim onaylamış da.. il onaylayınca mı son iki birimde onaylıyordu arkadaşlar ? yoksa birimden mi red geliyor ?

ilk 3'ü değil 4. ve 5. önemli hocam. Bence bekle acele etme

Benim de 4 onay tamamdır. Belirttiğiniz gibi son onay kurstan birkaç gün önce verilebiliyor bu bakımdan plan yapmak zor. Ancak 4. onayı alan kursa katılıyor gerçeği de var :) Ben İstanbul'dan kendi aracımla gideceğim. Benimle gelmek isteyen var mı? Hem yoldaş olur hem masrafdaş :D

leonardo82' Alıntı:
Benim de 4 onay tamamdır. Belirttiğiniz gibi son onay kurstan birkaç gün önce verilebiliyor bu bakımdan plan yapmak zor. Ancak 4. onayı alan kursa katılıyor gerçeği de var :) Ben İstanbul'dan kendi aracımla gideceğim. Benimle gelmek isteyen var mı? Hem yoldaş olur hem masrafdaş :D
son onayda red cevabı alma ihtimalim var mı ki, son onayın formalite olduğunu duymuştum

nryozer' Alıntı:
leonardo82' Alıntı:
son onayda red cevabı alma ihtimalim var mı ki, son onayın formalite olduğunu duymuştum
Ben de onu ima etmiştim aslında. Ama insan yine de tedirgin oluyor :))

Geri