2013000089 Eğitimde FATİH Projesi (Teknoloji Kullanımı) Kurs

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 5355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

5355

Aktif Üye
Arkadaşlar 03-06-2013 ile 07-06-2013 tarihleri arasındaki kurs için 4. onayı aldım. Bu kursu alanlar bulunduğu ilçede fatih projesi için eğitici mi oluyor. Bilgisi olan veya böyle bir durumla karşılaşan var mı?

MEBBİS - Hizmet içi eğitim sayfanızdan başvuru yapıyorsunuz. Onaylanıp onaylanmadığı daha sonra belli oluyor.

Fatih projesi için bulunduğunuz ilçede; etkileşimli tahta kurulumu yapılmış okullardaki eğitim almamış öğretmenlere eğitim vereceksiniz hocam.

5355' Alıntı:
Arkadaşlar 03-06-2013 ile 07-06-2013 tarihleri arasındaki kurs için 4. onayı aldım. Bu kursu alanlar bulunduğu ilçede fatih projesi için eğitici mi oluyor. Bilgisi olan veya böyle bir durumla karşılaşan var mı?
hocam ben bir hafta önce yalova'daki kursu aldım. kurs sonunda fatih projesi eğitmeni oluyorsunuz. ilerleyen günlerde bulunduğunuz ilçede hizmetiçi kurs açabiliyorsunuz.Tabiiki illçe yönetim kademesi isterse. Fakat her eğitimi alan görev alcak diye bi kural yok.eğer bulunduğun yerde bu eğitimi almış başkaları varsa kim görev alır orası biraz karışık :) kıdememi bakarlar, görev yılınamı bakarlar, ders durumunamı bakarlar orasını bilemiyorum... .

Geri