2013000089 Numaralı Eğitimde Fatih Projesi Kursu

Kodla Büyü

bote_erz

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar Ankaradaki Kursa Katılan var mı aranızdan ben katılıyorum...Katılan varsa burdan haberleşip orda buluşalım kurs 3-7 haziran tarihleri arasında..

Evet ben de katılacağım. Bugün onay yazısı geldi. kalacak yer başkent öğretmenevi olarak yazıyor.

peki bu ücretler konusunda bişey söylenmiş mi yazı da.Önce kendimiz mi ödeme yapacağız acaba?

Eğitim faaliyetlerinin düzenleneceği il merkezi dışından katılanların yolluk ve yevmiyeleri, 6245 sayılı Harcırah kanunu na göre ödenecektir. diyor ne demekse?

Hocam Konaklama Yeri Ücretini heralde bakanlık ödüyor biz karşılamıyoruz diye duydum ya asıl bilgiyi oraya gidince alacaz artık ...

serap4' Alıntı:
bana hala onay yazısı gelmedi. :shock:

onay yazısı geldiğinde bir fotokopisini alın derim hocalarım bazen kaybolabiliyor yolluk yaparken siz sunarsınız başıma geldi ondan biliyorum...

ödemeleri cebimizden yapıyoruz. sonrada konaklama ücreti yol parası ve günlük yevmiyelerimizi hesaplayıp hesaba yatırıyorlar diye öğrendim. ama tam olarak harcadığımız kadar mı yapıyorlar ücretleri orasını bilmiyorum.

fatih22222' Alıntı:
serap4' Alıntı:
bana hala onay yazısı gelmedi. :shock:

onay yazısı geldiğinde bir fotokopisini alın derim hocalarım bazen kaybolabiliyor yolluk yaparken siz sunarsınız başıma geldi ondan biliyorum...

onay yazısının bu zamana kadar gelmesi gerekirdi.eğer gelmezse gidemeyecek miyim acaba :!:

Bende katılıyorum arkadaşlar. Serap Hocam adınız listede varsa onay yazısına gerek yok. Geçenki kursa onay yazısı olmadan gitmiştim.

serap4' Alıntı:
peki bu ücretler konusunda bişey söylenmiş mi yazı da.Önce kendimiz mi ödeme yapacağız acaba?

cebinizden ödüyorsunuz. kursun sonunda ne kadar alacağınızın belgesini imzalatıyorlar. Bulunduğunuz yerin Ankara'ya uzaklığına göre değişir. Merak ediyorsanız ortalama ücreti öğrenmek için http://hedb.meb.gov.tr/net/index.php?option=com_content&view=category&id=45&layout=blog&Itemid=72 adresine bakabilirsiniz. %50 arttırımlıya bakacaksınız. Ankarada HİE merkezi olmadığı için konaklamayı %50 fazla ödüyorlar.

abkaplan' Alıntı:
serap4' Alıntı:

cebinizden ödüyorsunuz. kursun sonunda ne kadar alacağınızın belgesini imzalatıyorlar. Bulunduğunuz yerin Ankara'ya uzaklığına göre değişir. Merak ediyorsanız ortalama ücreti öğrenmek için http://hedb.meb.gov.tr/net/index.php?option=com_content&view=category&id=45&layout=blog&Itemid=72 adresine bakabilirsiniz. %50 arttırımlıya bakacaksınız. Ankarada HİE merkezi olmadığı için konaklamayı %50 fazla ödüyorlar.

teşekkürler hocam :)

arkadaşlar son onayınız ne zaman yapıldı. Bende 2013000095 nolu kursa katıldım son onay kaldı bekliyorum.

5355' Alıntı:
Bende katılıyorum arkadaşlar. Serap Hocam adınız listede varsa onay yazısına gerek yok. Geçenki kursa onay yazısı olmadan gitmiştim.

hocam ben ilk defa il dışında bir seminere katılıyorum nasıl zorlarlar mı bizi acaba pazar günü orda olacam bakalım... Birde Form olarak bir organize mi olsak orda buluşsak mı ne diyorsunuz arkadaşlar birde nerelerden katılıyorsunuz Ben Tunceli OVACIK dan katılıyorum...

fatih22222' Alıntı:
5355' Alıntı:

hocam ben ilk defa il dışında bir seminere katılıyorum nasıl zorlarlar mı bizi acaba pazar günü orda olacam bakalım... Birde Form olarak bir organize mi olsak orda buluşsak mı ne diyorsunuz arkadaşlar birde nerelerden katılıyorsunuz Ben Tunceli OVACIK dan katılıyorum...

Bende geçen yıl Antalya'daki seminere katılmıştım. Ertan Hocam kursu vermişti. Çok güzel, eğlenceli, faydalı geçmişti. Ankara'daki kursu bilmiyorum. Ama çok fazla zorlamazlar.
Oraya gittiğimizde zaten kaynaşma olacaktır.:) Bende Samsun'dan katılıyorum...

Kursa gelen arkadaşlar nerelerdesiniz :) Faydalı bir kurs olması yanında değerli arkadaşlarla tanıştık. Herkese teşekkürler... :)

Geri