onay yazısı okula mı geldi hocam?mu_korkmaz' Alıntı:Evet ben de katılacağım. Bugün onay yazısı geldi. kalacak yer başkent öğretmenevi olarak yazıyor.
serap4' Alıntı:bana hala onay yazısı gelmedi. :shock:
fatih22222' Alıntı:serap4' Alıntı:bana hala onay yazısı gelmedi. :shock:
onay yazısı geldiğinde bir fotokopisini alın derim hocalarım bazen kaybolabiliyor yolluk yaparken siz sunarsınız başıma geldi ondan biliyorum...
serap4' Alıntı:peki bu ücretler konusunda bişey söylenmiş mi yazı da.Önce kendimiz mi ödeme yapacağız acaba?
abkaplan' Alıntı:serap4' Alıntı:peki bu ücretler konusunda bişey söylenmiş mi yazı da.Önce kendimiz mi ödeme yapacağız acaba?
cebinizden ödüyorsunuz. kursun sonunda ne kadar alacağınızın belgesini imzalatıyorlar. Bulunduğunuz yerin Ankara'ya uzaklığına göre değişir. Merak ediyorsanız ortalama ücreti öğrenmek için http://hedb.meb.gov.tr/net/index.php?option=com_content&view=category&id=45&layout=blog&Itemid=72 adresine bakabilirsiniz. %50 arttırımlıya bakacaksınız. Ankarada HİE merkezi olmadığı için konaklamayı %50 fazla ödüyorlar.
5355' Alıntı:Bende katılıyorum arkadaşlar. Serap Hocam adınız listede varsa onay yazısına gerek yok. Geçenki kursa onay yazısı olmadan gitmiştim.
fatih22222' Alıntı:5355' Alıntı:Bende katılıyorum arkadaşlar. Serap Hocam adınız listede varsa onay yazısına gerek yok. Geçenki kursa onay yazısı olmadan gitmiştim.
hocam ben ilk defa il dışında bir seminere katılıyorum nasıl zorlarlar mı bizi acaba pazar günü orda olacam bakalım... Birde Form olarak bir organize mi olsak orda buluşsak mı ne diyorsunuz arkadaşlar birde nerelerden katılıyorsunuz Ben Tunceli OVACIK dan katılıyorum...