2013'te de Alan Değişikliği Olacakmış

Kodla Büyü
İnşallah olur bir daha isteğe bağlı iptaller. Özür durumundan bilişim teknolojilerinden, teknoloji tasarıma geçtim. Dinçerin milli eğitime attığı en büyük kazıklardan biri bu alan değişikliği

Bizede bir fırsat verseler.Kurtuşsak şu sorunlardan.Seneler önce öss puanımdan kat be kat düşük fen bilgisine bile geçmeye hazırım şu an...

uyusuk' Alıntı:
İnşallah olur bir daha isteğe bağlı iptaller. Özür durumundan bilişim teknolojilerinden, teknoloji tasarıma geçtim. Dinçerin milli eğitime attığı en büyük kazıklardan biri bu alan değişikliği
pişman mısınız hocam?

poet' Alıntı:
uyusuk' Alıntı:
pişman mısınız hocam?
evet ben de merak ediyorum. bilişim teknolojilerinden, teknoloji tasarıma geçen hocalarımız memnun mu yoksa sıkıntı var mı.
ama bu "uyusuk" hocam için farklı bir durum çünkü özür durumundan gitmiş.
kendimi onun yerine koyuyorum. Eğer eşimin yanına gitmem için alan değiştirmem gerekseydi bende değiştirirdim, onu da söyleyeyim.

Benim okulumda idare için de öğretmenler için de en değersiz branş bilişim teknolojileri. 4 yıldır sınıfıma bir projeksiyon aldıramadım. Okulun çoğu sınıfında projeksiyon var. Teknoloji tasarımda bile var. SAğolsun öğretmenleri derslerde 2 sınıfı birleştirip film izletsinler öğretmenin biri boşa çıksın kafede takılsın diye herhalde. Ama söz verdiler bu sene yeni projeksiyon alıp sosyal sınıfına takacaklarmış. Ordan çıkan eskiyi de benm sınıfa. Eski projeksiyonun ampul ömrü bitmek üzere olsa da ben 3 saat derse giriyomuşum sosyalci 8 saat. Olur o da olur. İnternet kafeye ne gerek zaten projeksiyon :P O yüzden branş değişikliği güzel şey :cry:

Geri