2014 İLDIŞI MERSİN

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan oshima
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
conquest014' Alıntı:
95 mersin-tarsus doğu görevi olan eş değer bölge..
Hocam tarsusun uzak koylerindense mersin akdeniz merkez ilçede mecburi hizmet okulları bulabilirsiniz bilginiz olsun. Trenle 18 dk. Mersin Tarsus arasi

İle caniniizi atin tarsusa gelirseniz arkadaşlar. Tarsus da çok okul var siz gelene kadar ben tarsusdan giderim bi okul daha acilir size

ilyas33' Alıntı:
İle caniniizi atin tarsusa gelirseniz arkadaşlar. Tarsus da çok okul var siz gelene kadar ben tarsusdan giderim bi okul daha acilir size
hayırdır hocam nereye gideceksin tarsus gibi bir yeri bırakıp

bende erdemli istiyorum ama 2,5 yılım oldu 3 yılı dolurmadıdığım için seneye artık.
bu sene puanım 103

bu arada seneye 120 olur şansım varmı dersiniz.

mutlu112' Alıntı:
ilyas33' Alıntı:
hayırdır hocam nereye gideceksin tarsus gibi bir yeri bırakıp
tarsusdan daha güzel yerlerde var hocam türkiye tarsus ve MUT dan ibaret değil.mesela yeşil bursa var

Benim de ilk tercihlerim Mersinden olacak 115 ile.
Açılacak okul sayısı belirleyecek herşeyi..

osmanecer' Alıntı:
ARKADAŞLAR SİZCE İL DIŞI ATAMADA MERSİN EN DÜŞÜK KAÇLA KAPATIR BİLİŞİMDEN ???
geçen seneki kontenjanlar açılırsa daha düşük kapatacağını düşünüyorum. çünkü 4 senedir norm sorunumuz vardı ve geçen sene düzeltildi. geçen sene bu tıkanıklık kısmen giderildi.

Fen lisesine herkes tayin isteyebiliyor mu yoksa sinavla arananlar mi tayin istiyor

Geri