2014 İller Arası Yer Değiştirme Klavuzu Yayımlandı..

Kodla Büyü
Normların güncellenmesiyle ilgili hiç bir yazı gelmedi ? Ne saçma iş hiç bir şey anlamıyorum :verymad:

arkadaşlar 30 hazirandan itibaren ilişik kesme başlayacak diyor. temmuz sonu ilişik kessem oluyor mu?? bir bilginiz var mı?

Rüzgara Karşı'' Alıntı:
arkadaşlar 30 hazirandan itibaren ilişik kesme başlayacak diyor. temmuz sonu ilişik kessem oluyor mu?? bir bilginiz var mı?
Olur diye düşünüyorum hocam sonuçta eş durumundan tayin isteyip çıkmayanlar göreve başlamaz ve iptal ettirebilir. Bu arada kesin çıkmış gibi yazmışsınız umudunuz var galiba sizin.

tefbilisim' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:
Olur diye düşünüyorum hocam sonuçta eş durumundan tayin isteyip çıkmayanlar göreve başlamaz ve iptal ettirebilir. Bu arada kesin çıkmış gibi yazmışsınız umudunuz var galiba sizin.
cevap için teşekkürler. göreve başlamama için mazeret bildirmek gerekiyor diye biliyorum. 101 puana mersin-izmirin her yerini yazacağım, ümitliyim...
başka bilgisi olan var mı?

Önemli olan kontenjanlar. Onlari cumaya kadar verseler de hafta sonu okulları arastirsak

Evet umarım bu sene merkez ve yakın ilçelerden daha çok okul açarlar. İnşallah verirler okulları da araştırırız.

Erzurum / pasinlerde çalışıyorum

karadenizde zorunlu hizmete gitmek istiyorum

bu nasıl maddedir

b) "Zorunlu çalışma yükümlülüklerini yerine getirmek üzere il içinde veya iller
arasında yer değiştirecek öğretmenler, bu tercihlerini dördüncü, beşinci veya altıncı hizmet
alanlarındaki eğitim kurumlarına yapacaklardır. "

5- Zorunlu çalışma yükümlüğüne bağlı yer değiştirecek öğretmenler;
a) 06/05/2010 tarihinden sonra atanıp birinci, ikinci ve/veya üçüncü hizmet
alanlarındaki eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerden toplam 3 yıllık çalışma
süresini tamamlayan veya 15 Eylül 2014 tarihi itibarıyla tamamlayacak olanlardan zorunlu
çalışma yükümlülüğü öngörülen hizmet alanında hiç görev yapmamış ya da eksik hizmeti 6
aydan fazla olanlar, zorunlu çalışma yükümlülüklerini yerine getirmek üzere il içinde veya
iller arasında dördüncü, beşinci veya altıncı hizmet alanlarındaki eğitim kurumlarına tercihleri
doğrultusunda atanır. Tercihlerinden herhangi birine atanamayanlar, alanlarında norm açığı
bulunan diğer zorunlu çalışma yükümlülüğü öngörülen hizmet alanlarındaki eğitim
kurumlarına atanır. Bunlardan başvuruda bulunmayanların atamaları Bakanlıkça resen
yapılacaktır

mezbele' Alıntı:
Normların güncellenmesiyle ilgili hiç bir yazı gelmedi ? Ne saçma iş hiç bir şey anlamıyorum :verymad:
hocam durumu hem meb atama ile hemde il memle görüştüm. 30 hazirandan itibaren normlar güncellenecekmiş. müsteşarın dediği gibi normlar zaten önceden güncellenmiş(!)

baymakci' Alıntı:
mezbele' Alıntı:
hocam durumu hem meb atama ile hemde il memle görüştüm. 30 hazirandan itibaren normlar güncellenecekmiş. müsteşarın dediği gibi normlar zaten önceden güncellenmiş(!)
Bizim ders için özel bir durum sözkonusu. Gene karambol . Hayırlısı.

Rüzgara Karşı'' Alıntı:

Hocam yer değiştirme tarihinden itibaren 15 gün içerisinde atandığınız yerde göreve başlamanız gerekiyor.

görev yaptığımız yer farklı, asker öğretmenlik yaptığımız yer farklı ama ikisi de zorunlu hizmet bölgesinde ise kadrosunun olduğu yerden farklı bir yerde asker öğretmenlik yapanın da fiilen öğretmenlik yaptığı için 3 yıllık zorunlu hizmete dahil ediliyor mu acaba ?

Geri