2014-2015 BTY 7. Sınıflar Yıllık Plan

Kodla Büyü

botehasan33

Aktif Üye
Arkadaşlar ben mevcut şartlarıma göre, oradan buradan ekleme çıkarma yaparak bir plan hazırladım. Belki işinize yarar diye paylaşmak istedim. Öncelikle 6. sınıflarda bitiremediğim veya detaylı olarak değinemediğim konularla başlayacağım. Ardından Excel'le devam edeceğim. Sonrasında Scratch'i geçen yıla göre daha detaylı işlemeye çalışacağım. Eğer geçen yıl Scratch'i tam manasıyla bitirmişseniz -ki ben bitiremedim- bu kısımda Small Basic'i tercih edilebilirsiniz. Son bölümlerde birkaç hafta HTML işleyeceğim. Yüzeysel işlemeyi düşünüyorum, 8. sınıfta seçenler olduğunda daha detaylı ve daha profesyonel bir 'Web Tasarımı' bölümü gerçekleştireceğim. Son birkaç haftada da 2D ve 3D çizim programları ile sezonu tamamlamayı düşünüyorum. Umarım işinize yarar, bir faydam dokunur :) Herkese iyi çalışmalar...

Ekli dosyalar

10 Parmak konusunu plana dahil etmedim. Onun dışında, gerek Web Tasarımı konusunu gerek 2D-3D çizim konularını yüzeysel geçeceğim. Öğrencilerin ilgisini çekmek ve farkındalık yaratmak için. Bu konularla ilgili detaylı eğitimleri 8. sınıfta vermeyi planlıyorum.

Bu arada 170 görüntüleme, 92 indirme ve sadece 1 yorum olması ilginç :) Olumlu veya olumsuz yorumlar alabilseydim daha mutlu olurdum. Yine de ilginizi için teşekkür ederim :)

güzel olmuş emeğinize sağlık hocam :) ama bu kadar excel çocuklar için gerekli mi çabuk unutuyorlar

Teşekkür ederim. Özellikle şu sabit sayfasına :).

Bu sistem yaygınlaşırsa sevinirim.

Geri