2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı ve Meslek Liseleri

Kodla Büyü

tuncay_tuncez

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında Uygulanacak Haftalık Ders Çizelgelerine ilişkin duyuru linki aşağıdadır.
http://www.megep.meb.gov.tr/dokumanlar/ ... iklama.pdf

Kurum:Ticaret Meslek Lisesi bünyesinde Anadolu Ticaret dikkate alındığında;
Alan:Bilişim Teknolojileri
Dal:Web Programcılığı
Sınıf:12

Neyse uzatmadan malum ticaret lisesinde çalışan arkadaşlar bilirler, bu eğitim öğretim yılında seçmeli alan/dal dersi olarak web programcılığı dalını da dikkate aldığınızda 12. sınıflarda 2(iki) ders saati İnternet Programcılığı dersi yer aldı.Öyleki bugün arkadaşların bazılarından 2014-2015 Eğitim öğretim yılında Anadolu ticaret meslek lisesinde 12. sınıflarda internet programcılığının seçilmeyip,seçmeli kültür derslerinden seçim yapılabileceğini, 12. sınıftaki öğrencilerde seçmeli dal derslerinin zorunlu olmadığı biçiminde açıklamalar yapıldı.
12. sınıfta dal dersinin verilme zorunluluğuna ilişkin her hangi bir bilgi/belge var mı, yahut bu seçim idarenin insiyatifinde midir(alan dersi seçmeme gibi hakları var mı)? Teşekkürler...

Yazida bahsedilenler cizlgede secmeli ders saatleri icin gecerli. Yani siz yine 2 saat int prg secebilirsiniz. Hatta yaziya gore secmeli ders olarak kultur dersleri yerine alan derslri dahi secilebilir.

Geri