![ilkorhaftalik1.jpg](http://www.kamuajans.com/images/haber/ilkorhaftalik1.jpg)
7. ve 8.sınıflarda Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi seçmeli görünüyor...
Kaynak: http://www.personelmebhaber.net/egitim/ ... 12183.html
botecii00' Alıntı:hocam burada bilişim 8.sınıflarda 2 saat seçmeli görünüyor ama aslında 8 lerde bu yıl 1 saat seçmeli bir yanlışlık yok mu bu programda
Hocam 5 lere dağtılan çizelge ile 6 lara dağıtılan çizelge aynı değil. Siz de aynısını dağıtmışlar. 7 deçmeli olduğu için 6 yı bitirenlere bty nin de olduğu listeyi dağıtmaları gerek. biz de de aynısı olmuşdu 6 lara tekrar dağıttılar benim uyarımla.botecii00' Alıntı:benim okuluda da seçilmeyecek gibi duruyor dağıtılan seçmeli kağıtlarında bile bilişim yoktu :shock:
Zorla seçtiremeyiz hocam. Zaten ek ders için hocaların gözü de seçmelide. İki saat dersin hesabını yapıyorlar. Okulda tüm hocalar seçmeliye talip oldu. Bir de norm muhabbeti var. Seçilmediği için ders saatim düştü, gelecek yıl seçilmezse ki böyle giderse seçilmeyecek 8'lerdeki dersten dolayı daha da düşecek normum. Bölge normundan düşeceğim böyle giderse. Okulum iki şubeli küçük bir okul. Keşke bir saat bile olsa 7 ve 8'lerde de zorunlu olsaydı dersimiz. Ben yeni çizelgenin bir artısını göremedim. Bt sınıfından dolayı eskiden hiç olmazsa idare tarafından zorunlu olarak seçiliyordu bilişim. Şimdi veli dilekçeleri geliyor. Şikayet olursa soruşturma bile olur.karinca_52' Alıntı:seçmeli olmadı zorunlu
evet okutulacak .e-okulda ders işlemleri kısmında var.can61' Alıntı:Arkadaşlar ders programı yapıyorum da bu yıl 8. sınıflarda vatandaşlık dersi 1 saat okutulacak mı bilgisi olan ?
hocam okutulacaksa bilişimide 1 saat seçmeli seçersek toplamda 31 saat ders ediyor??ahmet27' Alıntı:evet okutulacak .e-okulda ders işlemleri kısmında var.can61' Alıntı:Arkadaşlar ders programı yapıyorum da bu yıl 8. sınıflarda vatandaşlık dersi 1 saat okutulacak mı bilgisi olan ?
Tamam hocam ben matematiğe 5 saat yazmışım hatam ordaydı 4 saat olacak teşekkürler.can61' Alıntı:hocam okutulacaksa bilişimide 1 saat seçmeli seçersek toplamda 31 saat ders ediyor??ahmet27' Alıntı:evet okutulacak .e-okulda ders işlemleri kısmında var.can61' Alıntı:Arkadaşlar ders programı yapıyorum da bu yıl 8. sınıflarda vatandaşlık dersi 1 saat okutulacak mı bilgisi olan ?