2014 - 2015 Staj Evrakları

Kodla Büyü

BaRBaRYaN

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
abcd0001' Alıntı:
2014 - 2015 yılına ait tüm staj evrakları hazırlandı.

Web Programcılığı
Veri tabanı
Teknik servis
Ağ işletmenliği

Tüm bu dallara ait yıllık planlara, işletmelerde lazım olacak tüm evraklara buradan ulaşabilirsiniz.

Staj Evrakları
...
Neden 2-3 MB tutmayacak dosyaları doğrudan buraya yüklemek yerine sitenize yönlendiriyorsunuz. İlla sitenize link vermek istiyorsanız sitem.com/stajevrak.rar şeklinde verin linkleri de gerçekten adı PAYLAŞIM olsun. :-1:

abcd0001' Alıntı:
Neden birkaç dakika zamanı külfet gibi görüyorsunuz. Siteye link çekmekten daha çok bizim gibi bilgileri bulabileceğimiz siteler yapılsın diye çalışıyoruz. Sitemizi bir dükkan gibi düşünün. Neden dükkanda birkaç dakika sizin için uzun bir zaman oluyor. Onu anlayamadım. Eğitim sitelerinin çeşitli olması sizi neden rahatsız ediyor.

Siteye hit kazandırıyor, bundan para kazanacak diyorsan. Yanılıyorsun. Türklerin en son ilgilendikleri konu eğitim.
..
Paylaşım ruhuna aykırı geliyor da ondan. Daha önceki konularınızda da yazdım tekrar yazayım. "Size adınızı sorsam. burda yazmak yerine sitenize bir sayfaya yazar, sayfanın linkini burda paylaşırsınız" diye.
Forumda siteleri tanıtma alanı var. orda tanıtınımını yapıyorsunuz zaten. onu geçtim burda kendi sitesinde içerik paylaşan bir çok kişi de var. Ama sizin kadar bu işi ABARTAN yok.

Örnek Konu: 7. sınıflarda Bilişim Teknolojileri zorunlu mu seçmeli mi?
(post1431576.html#p1431576)
..
Herkes yorum yapmış.
arkadaşın biri talim terbiyeden direk konuyla ilgili linki paylaşmış
ya siz?
abcd0001' Alıntı:
Burada güncel derslerin dağılımı mevcut.

7 ve 8.lerde seçmeli.
..
Şimdi soruyorum size hangisi daha doğru? hangisi daha etik?
..
Hadi hepsini geçtim. Siteniz girdim diyelim. İçeriği nasıl indirecem?
1. Üye ol
2. Gelen aktivasyon mailini cevapla
3. konuyu aç. İNDIR lnkine tıkla (bitmedi)
4. yeni açılan indirme sayfasından anca indirebiliyorsun
..
sizin gibi düşünecek olursak; siz alışveriş yaptığınız her dükkana üye olup mağaza kartını alıyormusunuz?
......
Konuyu paylaşırsınız. Altına da yazarsınız
kaynak : benimsitem.com
Bizde TEŞEKKÜR EDERİZ.
........
Para kazanma konusuna gelince; KEŞKE kazanıyor olsanız da bizimde yardımımız dokunsa. Burda birçok arkadaş konu açıp; şuna tıklarmısınız, bunu beğenirmisiniz, buna oy verirmisiniz diye konu açıyor. ben dahil bir çok üye sırf arkadaşımızın işine yarasın diye istenileni yapıyoruz. Ama burda amaç sizin dediğiniz gibi BİLGİ PAYLAŞMAK ise ben o bilgiye doğrudan ulaşmak isterim.
İKEA mağazasına gittiniz mi hiç bilmiyorum. 2 katlı devasa bir mağaza. Adamlar o kadar güzel bir mağaza yerleşimi yapmışlarki tüm reyonların önünden geçmeden çıkışa ulaşamıyorsunuz. Sizinki de o misal. Maksat bilgi paylaşmak değil, ziyaretçinin sitenizde kalma süresini uzatmak...

Geri