2014 AYDIN İL DIŞI İSTEYECEKLER

Kodla Büyü

Savunan Adam

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar. Bir böteci olarak 110 puanla Aydın'ı istemeyi düşünüyorum. Fikir vermesi açısından Aydını isteyen arkadaş varsa puan paylaşımı yaparsak iyi olur diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

Hocam bu iş nasip işi, geçtiğimiz senelerde 40 puanla il içi Didim'e gelen oldu. Ama anadolu lisesine 180 puanla bir arkadaş anca gelmişti. Şu an bildiğim kadarı ile Didim'de açık yok. Ama Aydın genelini bilemem. Yazın, yazmakla birşey olmaz.

oyoyoyoy puanlara bakh...biraz daha burada depar atmak lazım...bi tek aydın mı var yavvv.başka ege illeri de yazın arkadaşlar... :puhaha:

ahh benim memleketim az kaldı kısmetse 3 sene sonra ben de gelecem ...
şimdilik puanım 122

merkezde açık yok arkadaşlar boşa beklemeyin üzgünüm.iliçinde merkezde tek okul açıldı.ona da 155 puanla bir arkadaş geldi.uzak ilçelerde açık var.mesela bozdoğan karpuzlu nazilli söke ve çinede epey okul vardı listede.incirliova germencik falan bekliyorsanız biraz zor ama kısmet.yardımcı olabilirim aydına tayin isteyecek arkadaşlara soruları varsa.

İncirliovadayım. Burada açık yok. Fazla var maalesef. Aydında çalışan arkadaşlar tanışalım bu arada.

köşk, koçarlı ve sultanhisarda açık vardı. bunlarda merkeze yakın değilmi. özellikle sultanhisar ne kadar sürüyor aydına. atça ile ilgili bilgide verebilirmisiniz. (ulaşım)

yakın sayılır hocam koçarlı 20km diğerleri de 10-15 km arası birşey.ulaşımları çok sıkıntılı yerler değil sürekli minibüsleri var.

bende sökedeyim merkezdeyim merkez okulları açmazlar ama köy okullarının neredeyse çoğunda BT öğretmeni yok ama açarlarmı bilmiyorum.Ben 6 yılda 85 puan toplayabildim 2 yıldır il dışı içanadoluya gitmek istiyorum ama nafile.Kimi burdan gitmek ister gidemez kimide gelmek ister gelemez Becaiş olsa güzel olurdu :D

arkadaşlar Aydın için size hangi okullar açıldı. Burada paylaşırsak iyi olur. Print Screen ile fotoğrafını çekip atarsak daha iyi olur.

Geri