2014 Hizmet İçi Eğitim ve Seminerlerinen hiç haber yok?

Kodla Büyü

Internet

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
baktım yapılan bir duyuru olmamış.
yani şunun şurasında 1 ay kaldı. merkezi kursların ilanı yapılmamış 15 tatilde yapılacak olan 15-20 kadar kursun da ilanı ve başvuruları görünmüyor.

sitede hizmetiçinde görevli birileri olduğuna eminim, duyduklarını ve bilgilerini paylaşırsa memnun oluruz.

duyuru önce olursa iyi olur.
değilse yayınlandıktan 1 saat sonra her yer doluyor bu nasıl iş anlamadım 5 yıldır?

Şu hizmet içi kurslar hele ki seminerler fuzuli masraf. Kursiyer.net vb. oldukça başarılı bence, defalarca kurslara resen katılmış biri olarak yazıyorum, boşuna para ve zaman kaybı.

serkanaytekin01' Alıntı:
Şu hizmet içi kurslar hele ki seminerler fuzuli masraf. Kursiyer.net vb. oldukça başarılı bence, defalarca kurslara resen katılmış biri olarak yazıyorum, boşuna para ve zaman kaybı.
..
kursu verene ve kursiyere göre değişen bir durum
...
geçen ay MicroSoft un bir semineri için yazı dolaşmıştı okulda Win 8.1 ve VStudio 2013 ile yazılım geliştirme diye. ilk etapta 150 kursiyer alacaklardı. başvuru şartı
- BİLGİSAYAR ÖĞRETMENİ OLMAK
- TEMEL SEVİYEDE PROGRAMLAMA BİLMEK
- Win 8.1 ve VS2013 yüklü bir laptop ile katılmak

biz 3 kişi başvurduk 1 arkadaşımıza çıktı. nasıldı diye sorduğumuzda sınıf öğretmeni - din kültürü vb.. branşlardan katılanların olduğunu, kursun içeriğini win8.1 kullanımı olarak ALGILADIKLARINI, ilk moladan sonrada büyük bir kısmının kursa katılmadığını söyledi.

adama sorarsanız kurs hiç bir işe yaramadı
kursu verene eğiticiye sorarsan kursiyerler vasıfsızdı.....

sizce hangisi ?

"Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünde görevli öğretmenler" den kasıt kim arkadaşlar...Bir çok kursa bu şartı koymuslar da!!! Secsek ve cıksa sonucta sorun olur mu acaba?

sancaktepe' Alıntı:
"Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünde görevli öğretmenler" den kasıt kim arkadaşlar...Bir çok kursa bu şartı koymuslar da!!! Secsek ve cıksa sonucta sorun olur mu acaba?
..
eski adıyla EĞİTEK yeni adıyla sizin söylediğiniz YEĞİTEK te görevli öğretmenleri kastediyor...
yukarıda verdiğim örneği incelerseniz başvurursanız ve çıkarsa sorun çıkacağını zannetmiyorum.

Re: Ynt: 2014 Hizmet İçi Eğitim ve Seminerlerinen hiç haber yok?

Aynı eğitimden çıkmama ihtimaline karşı 2-3 tane yazabilirmiyim. Ayrıca ilk yazdığım eğitim çıkarsa diğerlerini iptal edebilirmiyim acaba?

Aynı eğitimden 2-3 tane yazabilirsiniz.
Son başvuru tahinden sonra iptal etme şansınız yok. Bu nedenle eğer eğitimlerin tarihleri birbirine yakınsa ve ilk başvurunuz onaylanırsa diğerleri yanar. Zaten normalde en fazla bir merkezi hizmetiçi eğitime katılabiliyorsunuz. Bu nedenle çok istediğiniz bir eğitim varsa 2-3 tanesine başvurabilirsiniz.

akıllı tahta eğitimi istiyorum ve genelde 1 er ay arayla var. ilk üçünü yazayım o zaman. ilki çıkarsa diğerleri otomatikman iptal olur dimi?

Geri