2014 il içi Konya isteyecekler puanlarımızı yazalım

Kodla Büyü

Earthsea

Üye
Merkez meslek lisesi tercih edecek benim gibi arkadaşların böyle bir konuya ihtiyaçları yok (25 tercih dolmuyor) ama 3 yıl önce il dışı atamalarında böyle bir konu oluşturmuştuk hala silinmemiş konu :) atanan arkadaşlarla burada tekrar puanlarımızı yazalım

bugün itibari ile 112 puanım var pazartesi başvuru ekranında ne görünür bilinmez.. Merkez meslek liseleri tercih edeceğim

Geçen sene Konya merkezde 87 ihtiyaç vardı bu sene 15 tane ve hiç meslek lisesi yok geçen sene il dışından 1 kişi geldi ilk atamadan kimse gelmedi sayının bu kadar azalması şaşırtıcı ben il dışı isteyeceğim umudum azalsa da geçen sene 87 ihtiyaca rağmen merkezden 1 okul açan meb belki bu sene daha fazla açabilir.

ben merkezdeyim 65 puanla okul değiştirmeyi düşünüyorum.

ortaokul yazcak arkadaşlar puanlarınız kaç?

benim çıkmasa da sorun değil

arkadaşlar bi sorum olacak. konya.meb de ki ihtiyaç listesine göre mi yapacağız tercihleri yoksa mebbisten istediğimiz kurumu seçebiliyormuyuz? seneye dersimiz 7. sınıflarda da olacağı için şu anki ihtiyaç listesinin doğruluğu konusunda kararsız kaldım. yardım

dilek83' Alıntı:
arkadaşlar bi sorum olacak. konya.meb de ki ihtiyaç listesine göre mi yapacağız tercihleri yoksa mebbisten istediğimiz kurumu seçebiliyormuyuz? seneye dersimiz 7. sınıflarda da olacağı için şu anki ihtiyaç listesinin doğruluğu konusunda kararsız kaldım. yardım

seneye dersimiz 7.sııflarda seçmeli olduğundan nasıl ihtiyaç olacak. zorunlu değil ki

Geri