2014 ildışı izmire tayin isteyecekler

Kodla Büyü

merkur

Aktif Üye
merhaba arkadaşlar biraz önceki puanları görünce korkmaya başladım. il dışı izmire tayin istemeyi düşünenler puanlarını yazabilirlermi acaba

3000 puan :) hocam naptın daha şimdiden. Türkiye'de yaşıyoruz bakalım o zamana kime tayin hakkı verecek kime vermeyecekler :)

bu başlığı takip etmem lazım. ileride lazım olacaktır.
İzmir merkez değil de ilçelerinde yer bulabilirsem, gideceeğim yazın. izmirli değilim; kafamı dinlemek istiyorum. puanım 140'dır ve şansım nedir bilmiyorum,
2013 de kaç ile kapattı onu da çok araştırmadım. şimdi bilen yazsın.

Puanlar hakkında bilgisi olan yok mu? Ödemiş için düşünüyorum, 125 puanla arandığını gördüm. son 4+4+4 dönüşümünden sonra yeniden bir farklılık oldu mu?

120 ile ben Bayındır'a geldim geçen sene atamada. 140'ın şansı var elbette fakat şimdiden konuşmak için çok çok erken...

Merak edilen ilk il İzmir nedense. Bu gidişle özür durumu dışında doğduğum ile tayin ile 11-12 yıl sonra gidebilirim sanırım :)

şimdi arkadaşım ben izmir il merkezine değil, ilçelerinden birine gitmeyi ve oraya yerleşmeyi düşünüyorum. il merkezi size uygun ise bilmem.
ilçelerinden ödemiş,bayındır,urla, torbalı gibi. ama ilk önce ÖDEMİŞ. lütfen 110-120 puan ile açılırsa taban puan hayırlısı kısmet ise rahatça giderim.

İzmir Ödemiş'in puanını bilen var mı
İldışı tayin de 120 puanın üstünde olur mu?

tireyi öneririm, hem çok gelişmiş hem evler yeni ve ucuz kiralarda uygun, yaşam çok rahattır bilgilerinize.

evet bende aynı fikirdeyim. İzmir - muğla - Antalya köşesinde iyi bir ilçe yerleşmek ve aile yetiştirmek için. 1 kızım 1 de oğlum var.
Şehirleşmesi Altyapısı Sosyal imkanları bol olan bir ilçe. Nereyi tavsiye edersiniz. Puan çok çok şükür.
O bölgeleri bilenler tavsiyede bulunabilirlermi.

en kenar bir okula bile razıyım, ödemiş ve çevresi
bilenler yazsın, norm ve ihtiyaç inş belirlenir ve giderim.

mersin veya izmir yazacağım. en kenar yer bile olur çünkü en geç birkaç ay içerisinde il içinde bir daha yer değiştirmeyi düşünüyorum, fark etmiyor yani. 102 puanla gelir sanırım?
geçen sene 57 ile kapatan yer varmış. şaşırdım.
puanları merak edenler için yüklüyorum

Ekli dosyalar

Rüzgara Karşı'' Alıntı:
mersin veya izmir yazacağım. en kenar yer bile olur çünkü en geç birkaç ay içerisinde il içinde bir daha yer değiştirmeyi düşünüyorum, fark etmiyor yani. 102 puanla gelir sanırım?

değerli arkadaşım, merkez istersen yarışmayız.
ben ilçelerinden ödemiş, tire ve bayındır ' a talibim puanım 120. ayrıca benimkisi güzel bir batı hayranlığı değil, özel bir sebep.
lütfen kenar yerleri bana bırakın, il merkezi sizin olsun.

Internet' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:

ben ilçelerinden ödemiş, tire ve bayındır ' a talibim puanım 120. ayrıca benimkisi güzel bir batı hayranlığı değil, özel bir sebep.
hocam üstte 140 puanın olduğunu söylemiştin, şimdi 120 diyorsun?
o puanlara muhtemelen gelir, kontenjanı az açmazlarsa bana da gelir... benim amacım istediğim ile kapak atmak , aynı dönem içerisinde yine yer değiştireceğim zaten. puanım yetse karşıyaka, konak dururken ne işim var diğer ilçelerde...

Internet' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:

Tayin sürecinde burada milletin gözünün içine baka baka yalan söyleyen "varlıklar" görülmüşken, sizin "lütfen kenar yerleri bana bırakın" cümlenizi kimsenin kaale alacağını sanmıyorum. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah...

offf izmirim tirem tire güzel yer hocam gidersen pişman olmazsın inş ilerde benim de gidecegim yer olcak ilk atama bu sene atandım bakalım kaç sene sonra nasip olur

gideceğim inş, izmirin güzellikleri bir tarafa, çok da önemli değil, özel bir sebepten :D
kısmet olur inşşş, özür durumu değil, düz il dışından gideceğim,

Okullar açılınca Tiredeki okullardan bilgi verebilecek olan varmı acaba aranızda?

beyaz24kartal' Alıntı:
evet bende aynı fikirdeyim. İzmir - muğla - Antalya köşesinde iyi bir ilçe yerleşmek ve aile yetiştirmek için. 1 kızım 1 de oğlum var.
Şehirleşmesi Altyapısı Sosyal imkanları bol olan bir ilçe. Nereyi tavsiye edersiniz. Puan çok çok şükür.
hocam muğla'nın ilçelerini pek tavsiye etmiyorum. şehirleşmenin en çok olduğu yer bodrum orda da bize benziyen insanlar pek yok. insan kendisi gibi insanlar görmek istiyo. marmaris bi nebze.çoğu ilçesinde şehirleşme yok. toz toprak. ve yaşlı nüfus. merkezi zaten ilçelerin çoğundan küçük. antalya be izmir daha iyi bu konuda.

syangela' Alıntı:
beyaz24kartal' Alıntı:
hocam muğla'nın ilçelerini pek tavsiye etmiyorum. şehirleşmenin en çok olduğu yer bodrum orda da bize benziyen insanlar pek yok. insan kendisi gibi insanlar görmek istiyo. marmaris bi nebze.çoğu ilçesinde şehirleşme yok. toz toprak. ve yaşlı nüfus. merkezi zaten ilçelerin çoğundan küçük. antalya be izmir daha iyi bu konuda.

hocam haklı.muğlanın yatagan ilçesinde 1 yıldır çalışıyorum,milasa gecicem eş özründen.ancak buralarda öyle öğretmene memura hatta ve hatta insana pek bir değer verilmiyor,herkes kim kime dum duma yaşıyor ,iç anadolu,doğu ,karadeniz insanı gibi sıcak ve sevecen değiller,akraba aile vs yoksa insan çok yalnızlık çekiyor.tabiki iyi insanlar ama sayıca çok az .aslında çocugumuz için buraya geldik ancak umduğum gibi değil,eğitim kalitesi çok düşük.bodrumun memurluk hali yok.marmaris keza,kışın ölü şehir yazında ahlaki çöküntü dibe vurmuş vaziyette.

Geri