Internet' Alıntı:düz ildışı sanırım, özürden dolayı değil.
Rüzgara Karşı'' Alıntı:mersin veya izmir yazacağım. en kenar yer bile olur çünkü en geç birkaç ay içerisinde il içinde bir daha yer değiştirmeyi düşünüyorum, fark etmiyor yani. 102 puanla gelir sanırım?
geçen sene 57 ile kapatan yer varmış. şaşırdım.
puanları merak edenler için yüklüyorum
hocam üstte 140 puanın olduğunu söylemiştin, şimdi 120 diyorsun?Internet' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:mersin veya izmir yazacağım. en kenar yer bile olur çünkü en geç birkaç ay içerisinde il içinde bir daha yer değiştirmeyi düşünüyorum, fark etmiyor yani. 102 puanla gelir sanırım?
değerli arkadaşım, merkez istersen yarışmayız.
ben ilçelerinden ödemiş, tire ve bayındır ' a talibim puanım 120. ayrıca benimkisi güzel bir batı hayranlığı değil, özel bir sebep.
lütfen kenar yerleri bana bırakın, il merkezi sizin olsun.
Internet' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:mersin veya izmir yazacağım. en kenar yer bile olur çünkü en geç birkaç ay içerisinde il içinde bir daha yer değiştirmeyi düşünüyorum, fark etmiyor yani. 102 puanla gelir sanırım?
değerli arkadaşım, merkez istersen yarışmayız.
ben ilçelerinden ödemiş, tire ve bayındır ' a talibim puanım 120. ayrıca benimkisi güzel bir batı hayranlığı değil, özel bir sebep.
lütfen kenar yerleri bana bırakın, il merkezi sizin olsun.
hocam muğla'nın ilçelerini pek tavsiye etmiyorum. şehirleşmenin en çok olduğu yer bodrum orda da bize benziyen insanlar pek yok. insan kendisi gibi insanlar görmek istiyo. marmaris bi nebze.çoğu ilçesinde şehirleşme yok. toz toprak. ve yaşlı nüfus. merkezi zaten ilçelerin çoğundan küçük. antalya be izmir daha iyi bu konuda.beyaz24kartal' Alıntı:evet bende aynı fikirdeyim. İzmir - muğla - Antalya köşesinde iyi bir ilçe yerleşmek ve aile yetiştirmek için. 1 kızım 1 de oğlum var.
Şehirleşmesi Altyapısı Sosyal imkanları bol olan bir ilçe. Nereyi tavsiye edersiniz. Puan çok çok şükür.
O bölgeleri bilenler tavsiyede bulunabilirlermi.
syangela' Alıntı:hocam muğla'nın ilçelerini pek tavsiye etmiyorum. şehirleşmenin en çok olduğu yer bodrum orda da bize benziyen insanlar pek yok. insan kendisi gibi insanlar görmek istiyo. marmaris bi nebze.çoğu ilçesinde şehirleşme yok. toz toprak. ve yaşlı nüfus. merkezi zaten ilçelerin çoğundan küçük. antalya be izmir daha iyi bu konuda.beyaz24kartal' Alıntı:evet bende aynı fikirdeyim. İzmir - muğla - Antalya köşesinde iyi bir ilçe yerleşmek ve aile yetiştirmek için. 1 kızım 1 de oğlum var.
Şehirleşmesi Altyapısı Sosyal imkanları bol olan bir ilçe. Nereyi tavsiye edersiniz. Puan çok çok şükür.
O bölgeleri bilenler tavsiyede bulunabilirlermi.