2014 İLDIŞI MERSİN

Kodla Büyü
Ben çok kararsız kaldım. Konya ve Karaman düşünüyorken açılmadığı için merkezleri şimdi aksaray, kayseri, antalya, mersin düşünüyorum ama sıralamasına bile karar veremedim. 141 puanım var bu arada. ama kararsızlık diz boyu.

Not: farklı başlıkları takip edenler açısından bir kaç defa farklı başlıklara aynı mesajı yazmak durumunda kaldım. kızmayın :)
 
MERSİN TARSUS Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 0 km 0 km 1
MERSİN TARSUS Emine Boro Ortaokulu 0 km 0 km 4
MERSİN TARSUS 100. Yıl Ortaokulu 4
MERSİN SİLİFKE Silifke Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 127 km 1
MERSİN AKDENİZ Mehmet Dağlı Ortaokulu 3
MERSİN AKDENİZ Çay Mahallesi Ortaokulu 22 km 4
MERSİN AYDINCIK Aydıncık Çok Programlı Lisesi 208 km 4
MERSİN GÜLNAR Gülnar Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 190 km 4
ADANA KARATAŞ Karataş İMKB Çok Programlı Lisesi 80 km
ADANA CEYHAN Ceyhan Ticaret Meslek Lisesi 105 km
ADANA İMAMOĞLU İmamoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi 97 km
ADANA KOZAN Kozan Ticaret Meslek Lisesi 122 km
NİĞDE BOR Bor İrfan İlk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 148 km
OSMANİYE KADİRLİ Kadirli İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi 148 km
OSMANİYE BAHÇE Bahçe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 177 km
MERSİN TOROSLAR Arslanköy Ortaokulu 93 km 60 km
MERSİN SİLİFKE Atayurt Ortaokulu 127 km 8 km
MERSİN ERDEMLİ Şehit Ali İhsan Öger Ortaokulu 80 km 37 km
MERSİN ANAMUR Vakıfbank Atatürk Ortaokulu 262 km 1
MERSİN MUT Mareşal Fevzi Çakmak Yatılı Bölge Ortaokulu 200 km Merkez 4
MERSİN MUT Şehit Ahmet Ersoy Ortaokulu
MERSİN GÜLNAR Gülnar Anadolu Lisesi 190 km Merkez 4
MERSİN GÜLNAR Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu
MERSİN GÜLNAR Atatürk Ortaokulu
HAYIR (MERSİN)
 
Akdeniz Mehmet Dağlı Ortaokulunda çalışıyorum bilgi almak isteyen arkadaş olursa ayrıntılı bilgi verebilirim
 
Adı çıkmış bir kere hocam ama bence güzel bir okul, ben il dışından merkezi bir okuldan buraya geldiğim için bakış açım biraz farklı; eski okulumda kadro çok yaşlı öğrenciler çok iyiydi ama burada kadromuz çok genç ancak öğrenciler biraz sorunlu. Eski okulumda öğretmen arkadaşlar olarak pek iyi ilişkilerimiz yoktu, eski okuluma giderken ayağım gider ama beynim geri giderdi ama bu okula gerçekten isteyerek geliyor ve çalışmaktan zevk alıyorum. Halısaha olsun, okey olsun, gezmek tozmak olsun, teneffüslerdeki muhabbetler olsun gerçekten bana haz veriyor. Okulda milliyetçi, bdpli, ak partili, chp li her telden öğretmen var ama asla kırıcı bir siyasi tartışma olmamıştır, herkes kendisini siyasi olarak çok rahat hisseder. Bence okulumuz güzel bir okul. Biraz pollyanna tarzına kaçtım ancak bakış açısı tabi ki. Şurası da var ki; öğretmen arkadaşlarımdan çoğu burada çalışmaktan memnun değiller, herkes mezitli ve yenişehir hayali kuruyor ancak benim amacım sadece il dışından mersinin herhangi bir yerine kapak atmaktı ve geçen sene bu okula gelerek bunu başardım o nedenle sadece burada nasıl işimi yapar eve mutlu giderim onun derdindeyim, okul çarşıya dolmuşla 10dk, otogara 5 dk... sürekli dolmuş var. İdaremiz çok iyi, kadromuz çok kafadar, fiziki mekan olarak güzel, her zümre için ek ders bol, isteyen her öğretmen 30 saat dere girip 20 saat ekders alıyor, btr olmak istemedim bu yıl derse girdim, 44 saat zorunlu ders var, 2 adet bt sınıfı var işimiz rahatlıkla görüyor, sınıf mevcutlarımız 25 kişilik bu bence bizim ders açısından çok olumlu. Eski okulum 45-50 kişilik mevcutlarla 15 bilgisayarlı labda çaresiz kalıyordum şimdi gayet rahatım. 7 ve 8 sınıflar biraz sorun yarabilir ancak 5-6 sınıflar gayet sorunsuz ve biz zaten 5-6 sınıflara giriyoruz ders işlem açısından asla bir problem yaşamazsınız, her sınıfta bir kaç yaramaz var ve bu zaten her okulda mevcut. Herşeye rağmen burası çilek mahallesi herşey güllük gülistanlık değil, okulun bir yanı cezaevi diğer yanı ise esrar satılan bir park. Değerlendirmenizi yapın çok karamsar olmayın ama çok şey beklemeyin.
 
Geri
Üst