2014 Mühendislik Tamamlama - Tercihler

Kodla Büyü

bilogrt38

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Mühendislik Tamamlama tercih başvuruları 2 Ekimde başladı malumunuz. 10 Ekim son gün.

Tercih yapacak arkadaşlar unutmayınız!

Sanırım dönemlik 129 TL bir ücreti var. Ben geçen sene yatırmıştım.

Ankara-Kocaeli-Sakarya-Bolu-Düzce-Konya-Kırıkkale-Eskişehir-Bilecik-Karabük illerini tercih etmeyi düşünenler puanlarınızı yazar mısınız? Benim puanım 78...

Re: Ynt: 2014 Mühendislik Tamamlama - Tercihler

hanifibur' Alıntı:
Ankara-Kocaeli-Sakarya-Bolu-Düzce-Konya-Kırıkkale-Eskişehir-Bilecik-Karabük illerini tercih etmeyi düşünenler puanlarınızı yazar mısınız? Benim puanım 78...
sizin puan iyiymiş hocam. benim 71.6 ankara eskişehir konya kırıkkale düşünüyorum

@barthez tercihler ais'ten yapılıyor

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ / Mühendislik Fakültesi / Bilgisayar Mühendisliği

sakarya teknoloji fakültesi... mühendislik fakültesi ile teknoloji fakültesi arasında bir fark var mı hocalarım?

bu sene puanlar epey düşmüş, kontenjanlar çoğalmış. inş. böyle devam eder de seneye ben de güzel bi yeri yazarım :)

bilisim-tef' Alıntı:
bu sene puanlar epey düşmüş, kontenjanlar çoğalmış. inş. böyle devam eder de seneye ben de güzel bi yeri yazarım :)

Hocam benim puanım 75 idi İTÜ dahil bütün üniversitelere yerleşebiliyormuşum. Ama devam zorunluluğundan dolayı sadece Elazığ tercih ettim.

Bu arada sınav geçen yılkine göre zordu birazda o yüzden puanlar düştü.

vay be dünyadan bi haberim :o nasıl oluyor bu iş? nerden müracaat ediliyor ? hangi sınava giriliyor?

Hayırlı olsun. Ben de aynı bölümü kazandım. Kayıt evrakları neler acaba? Ben Ankara'da çalışıyorum. Derslere devam etme konusunda biraz sıkıntı yaşayacağım galiba. Devam konusunda hocaların tavrı ile ilgili bilginiz var mıdır? Ayrıca vizeler 3 Kasım görünüyor. Biz bu tarihteki vizelere mi gireceğiz, yoksa mazeret sınavı yaparlar mı? Bence irtibatta bulunalım. Bilgi alış verişi yapalım. (ozerylmaz@hotmail.com, 0543.341.31.36)

Hayırlı olsun. Ben de ESKİŞEHİR OSMANGAZİ BİLGİSAYAR kazandım. Kayıt evrakları neler acaba? Ben Ankara'da çalışıyorum. Derslere devam etme konusunda biraz sıkıntı yaşayacağım galiba. Devam konusunda hocaların tavrı ile ilgili bilginiz var mıdır? Ayrıca vizeler 3 Kasım görünüyor. Biz bu tarihteki vizelere mi gireceğiz, yoksa mazeret sınavı yaparlar mı? OSMANGAZİ BİLGİSAYAR'ı kazanan arkadaşlar irtibatta kalalım. Bilgi alış verişi yapalım. (ozerylmaz@hotmail.com, 0543.341.31.36)

bilisimci_009' Alıntı:
vay be dünyadan bi haberim :o nasıl oluyor bu iş? nerden müracaat ediliyor ? hangi sınava giriliyor?

bu sene ikinci kez oldu. temmuzda sınav var. ösym yapıyor sadece ankara'da yapılıyor sınav. parayı yatırıp siteden başvuruyorsunuz. mühendislik tamamlama sınavı diye geçiyor.

YÖK'ün http://muhendisliktamamlama.org/index.p ... ok-yazisi/ adresteki yazısında mühendislik tamamlama eğitimi türkçe olur falan diyor. itü ise kayıt olmak için ingilizce sınavından başarılı olma şartı getirmiş. vala ben bu işten bişey anlamadım. dakika bir gol bir, mühendislik diploması vermemek için uğraşıyorlar resmen :) daha dersler başlamadan şimdiden şartlar şurtlar, dersler başlasa ne olur bilmem. diğer üniversitelerin sayfalarına baktım böyle bir şart göremedim. herkes kafasına göre bişeyler söylüyor, hakkımızda hayırlısı bakalım :)

hocam itü bu konuda zaten mimli. zorluk çikarmak icin ellerinden ne geliyorsa yapiyolar. kayit olduktan sonra hocalarin tutumu da pek farkli degilmis tamamlama ogrencilerine.

bilisim-tef' Alıntı:
hocam itü bu konuda zaten mimli. zorluk çikarmak icin ellerinden ne geliyorsa yapiyolar. kayit olduktan sonra hocalarin tutumu da pek farkli degilmis tamamlama ogrencilerine.
Böyle olduğunu bilseydim tercih etmezdim orayı ama olan oldu artık, bakalım daha neler göreceğiz :)

Geri