2014 Temmuz ayındaki doğum izninin aktarılması

Kodla Büyü

clooney

Site Gezgini
Arkadaşlar inşallah haziran sonu-temmuz başı gibi eşimle dünyanın en mutlu insanları oluyoruz. Fakat aklımıza takılan bir soru var. Doğum izninin 5 haftasını bir sonraki eğitim dönemine aktarmak istiyoruz. Geçen yıl bu durumda olanlar aktarma yapabilmiş. Fakat bu yıl bunun olamayacağına dair bir yazının çıkıp ilçe MEM lere gönderildiği söyleniyor. Bizimle aynı durumda olan ya da bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

bizim de 8 temmuz 2013 te kızımız oldu. doğum iznini öncesinde kullanmazsanız eylülün 4 ü gibi izin bitiyo, sonuna kullanmadığınız 5 haftayı ekletip ekime kadar çalışmamış oluyo eşiniz. Bi sıkıntı yok diye biliyorum. Öünkü çalışabilir raporu aldığınız 5 haftalık dönemde eşiniz fiilen çalışıyo zaten. Ben gidiş geliş yaptığım için çok zorlandım, izin almak zorunda kaldım, hatta öncesinde de bi ay heyet raporu almak zorunda kaldım. iznim de 4 eylülde bitti...

Hocam öncelikle kızınızı Allah size bağışlasın. Cevap verdiğiniz için de çok teşekkür ederiz. İnşallah dediğiniz gibi olur da biz de aktarma yapabiliriz.

Allah razı olsun hocam.. inşallah siz de hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. Hocam böyle olmaması için bi sebep yok bence, inş. sıkıntı olmaz aktarırsınız.

Geri