2014 Temmuz il içi tayin klavuzu

Kodla Büyü
21.madde ne kadar gerizekalı bir madde yaa neymiş efendim il içinde ve iller arasında ataması yapılıp iptal ettirenler tekrar başvura bileceklermiş ohhh paşam beee keyfe bak adamlardaki.

beğenmedim değiştir hesabı oluyor bu da haaa

hayırlısı olsun. 3 yıl için hangi tarih baz alınıyor? kılavuzda göremedim.

düzenleme: 30 Eylül baz alınacakmış

milletin niye zoruna gidiyor bu kadar ya...bak ikinci il dışı da yaparlarsa.....sıkıntı olur sana...
bi çok kişi norm güncellenmeden atama yaptıkları için norm fazlası gittiği yerde....aç birazz okuuuu...bu sorun öğretmenlerin değillll mebin...senin niye zoruna gidiyorrr

Merhaba arkadaşlar, eşimle(rehber öğrtm) ildışı istedik ona çıktı ama bana çıkmadı. Özür durumunu bekliyoruz. Özür durumundan önce il içi istesem sorun olmayacak diyor kılavuz, ben mi yanlış anlıyorum?

lover128' Alıntı:
milletin niye zoruna gidiyor bu kadar ya...bak ikinci il dışı da yaparlarsa.....sıkıntı olur sana...
bi çok kişi norm güncellenmeden atama yaptıkları için norm fazlası gittiği yerde....aç birazz okuuuu...bu sorun öğretmenlerin değillll mebin...senin niye zoruna gidiyorrr

zoruma gidecek birşey yok gardaş siz ve sizin gibi şam şeytanlığı yapanları birileri hösttt demesi gerekir diye düşünüyorum o kadar !!!

faky18' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar, eşimle(rehber öğrtm) ildışı istedik ona çıktı ama bana çıkmadı. Özür durumunu bekliyoruz. Özür durumundan önce il içi istesem sorun olmayacak diyor kılavuz, ben mi yanlış anlıyorum?

hocam sizin mevcut durumunuzda zaten bir özrünüz var klavuzda il içi tayinden sonra isterse diyordu.
geçen yıl arkadaşın eşi norm olayları için il içi tayin istedi sonra kocasının il dışı tayini çıktı eş özrü il içinden sonra gerçekleştiği için ise hak verildi.siz iyice araştırırsanız güzel olur Allah muhafaza sıkıntı olmasın

Öğretmen arkadaşlara kızmak yersiz. Meb suçludur. Hatayı hata ile düzeltmeye çalışıyor. Böyle bir hak veriliyor. Fırsatı olan herkes kullanır. Yapabiliyorsanız meb e dava açın yürütmeyi durdurun.
Yeniden il dışı tayinde yapmak zorundadır aslında. :)

Normlar güncellemeden yapılan tayin işte böyle sıkıntı oluşturur.
Bizler meb ile uğraşacağımıza öğretmenlere suç buluyoruz.

hocalarım 2013 aralık asıl branşım olan bilişime geçtim.kadrom köyde ders saatim 6 ama norm fazlası değilim okulumda sanırım.başvuru yapamıyorum diye biliyorum ama kılavuzda belki bir açık vardır diye sizede sorayım dedim.başvuru yapmak istiyorum mmkünatı varmı ki

İller acaba yine boş kadro listesi yayınlayacak mı? Trabzon halen daha yayınlamamış...

lover128' Alıntı:

Hocam kimsenin zoruna gitmiyor da yanlış üstüne yanlış yapılıyor. Bizim başımıza geldi, Türkçe öğretmenimiz il dışı isteyecekti, başka bir arkadaş onun istediği yeri yazdı ve çıktı, sonra bir yazı geldi "okulundan ilişiğini kesmeyenler İl dışı iptal dilekçesi verebilir" diye ve ataması yapılan öğretmen arkadaş geri iptal ettirdi, asıl gitmek isteyen Türkçeci arkadaş açıkta kaldı, tekrar da il dışı yapmayacakları için bu sene memleketine gitmek hayal oldu. Arkadaşların kızdığı nokta bu...
Saygılar...

Tercih yaparken. Durum sorusuna, hangi cevabi seçiyoruz. Benim okul ilköğretimken ortaokul oldu.
Hangisini tercih etmem lazim.

Geri