2014 Yeni İşletmenlik planı (6 modüle göre) 5 saatlik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceenbay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ceenbay

Aktif Üye
2014 Yeni İşletmenlik planı (6 modüle göre) günlük 5 saate göre düzenlenmiş hali.

MODÜLLER SÜRE
1 Bilgisayar Kullanma 40/32
2 İşletim Sistemi Kurulumu 40/32
3 Internet ve e-posta Yönetimi 40/24
4 Kelime İşlemci 40/24
5 Elektronik Tablolama 40/24
6 Sunu Hazırlama 40/24
TOPLAM 240/160

Ekli dosyalar

Merhaba arkadaşlar, tam emin olamadım da halk eğitim de günlük plan yapmak zorunluluğu var mı ? Ona göre günlük planları da düzenlemek lazım :roll:

teşekkürler :alkis: hocam bu 2. ve 3. modüle göre notlar bulabilir miyiz daha önce paylaşılanlar eski modüllere göre

dadaa' Alıntı:
teşekkürler :alkis: hocam bu 2. ve 3. modüle göre notlar bulabilir miyiz daha önce paylaşılanlar eski modüllere göre
ben 2.modül için Oracle VM Virtualbox programını kurdum bilgisayarlara o şekilde kurulum yaptıracağım. Not vermekte gerekir dediğiniz gibi. Elinde olan varsa paylaşırsa seviniriz...

sarı_sarı' Alıntı:
Teşekkürler. Modül kitapları nasıl temin ediliyor?
Hocam megepin modüllerini inceledim de bizim kurslara uygun. Ben bunların çıktısını alıp günlük plan yapmamayı düşünüyorum artık.
http://megep.meb.gov.tr/?page=moduller incelemek isterseniz : Bilişim Teknolojilerinin altında Bilişim Teknolojilerinin Temelleri ve Paket Programlar konularına bakın.

arkadaşlar elinde bu yeni modüle göre 5+5+5+5 4 günlük şeklinde günlük planı olan var mı elle doldurmak her seferinde uğraştırıyor. daha önceki modüle uygun vardı saolsun arkadaşlar paylaşmıştı burada.

ayrıca yeni modüle göre elinde kursiyerle dağıtmak amacılya not bulunan var mı? paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Zümredaşlarım :)

Geri