2014 Yer Değiştirme Takvimi açıklandı

Kodla Büyü
Re: Takvim açıklandı

bu tayinler norm güncellemelerinden önce yapılıyor. meb'in yine bir oyununumu izlleyeceğiz.

arkadaşlar klavuz ne kadar süre önce yayınlanır ve açık okulları 16 haziranda mı göreceğiz acaba tecrübeli arkadaşlar bir fikir verse

ikgm bu yıl güzel çalışıyor. İnşallah böyle devam eder hep

ilicinden sonra 1 ay neyi bekleyecekler yine ayrı yapıyorlar il dışına merkezdeki okulları açsalar bari yine hüsran bu takvim

tefbilisim' Alıntı:
ilicinden sonra 1 ay neyi bekleyecekler yine ayrı yapıyorlar il dışına merkezdeki okulları açsalar bari yine hüsran bu takvim
evet yine hüsran 1 ay var yazık ya haziran başında yapın bitirin işte

tomreader2010' Alıntı:
tefbilisim' Alıntı:
evet yine hüsran 1 ay var yazık ya haziran başında yapın bitirin işte
Hocam yazalım gereken yerlere yoksa il dışı çok zor çok okul açılması ve merkezlerin açılması için ben yazdım sizler de yazın tekrar tekrar yazalım.

hocam bir metin hazırlayıp tüm mail adreslerine yollayalım geçen sene ankaraya 3-4 merkez açılmıştı koskoca ankarada

tomreader2010' Alıntı:
hocam bir metin hazırlayıp tüm mail adreslerine yollayalım geçen sene ankaraya 3-4 merkez açılmıştı koskoca ankarada
Hocam metin yazarsak bir kişi yazmış gibi değerlendirirler belki aynı konuyu farklı metinlerle dile getirelim ben bir yere yazmıştım cevap bekliyorum cevap gelsin cevaba göre diğer yerlere de yazacağım ve geçen sene ilicine merkezden kaç okul açılmış bunların kaçı il dışına açılmış sayıları vererek göndereceğim benim istediğim ile geçen sene ilici merkezden 87 ihtiyaç varken il dışına 1 okul açtılar bu kadar haksızlık olamaz ben ilici ildışı beraber yapılsın diye yazmıştım en azından merkezlere gidebilirdik öyle ama cevap gelsin yazacağım dediğim gibi.

arkadaşlar takvime uyarlar mı?
il dışı tayin için ilişik kesme ne zaman? ağustosta ilişik kesebilir miyiz?

Rüzgara Karşı'' Alıntı:
hocam ilişik kesme süreci bilgisi bile verilmemiş yaz tatili boyunca kesilir heralde, zaten yeteri kadar geç bence umarım takvime uyarlar

tomreader2010' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:
hocam ilişik kesme süreci bilgisi bile verilmemiş yaz tatili boyunca kesilir heralde, zaten yeteri kadar geç bence umarım takvime uyarlar
umarım öyle olur, yoksa vekalet vermek zorunda kalacağım...

en son yayınlanan il içi kılavuzunda öyleydi
Zorunlu çalışma yükümlülüğünü tamamlayan, zorunlu çalışma yükümlülüğü olmayan veya bundan muaf tutulan öğretmenler ile sağlık ve eşdurumu mazereti sebebiyle zorunlu çalışma yükümlülüğü ertelenecek öğretmenlerden, 31 Aralık 2013 tarihi itibarıyla bulundukları eğitim kurumunda en az 3 (üç) yıllık çalışma süresini tamamlayacaklar il içinde yer değiştirme isteğinde bulunabilir.
http://personel.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2013_07/04084746_iliciistegebagli2013.pdf

il dışı da 31 aralık diyo geçen seneki kılavuzda
http://ikgm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2013_07/17084536_duyuru_llerarasiyerdetrmeler16.07.2013_.pdf

İnşallah bu sene bi süprizle karşılaşmayız :sleep:

warface' Alıntı:
gladyatör' Alıntı:
bu tayinler norm güncellemelerinden önce yapılıyor. meb'in yine bir oyununumu izlleyeceğiz.

hocam daha nisan ayında yapıldı ya norm güncellemesi:)))

nisan ayında yapılan bazı branşlardaki düzenleme değilmiydi? ben müdürmüze sordum nisan ayında yaptıgımız norm güncellemi egil ayrı bir yazı geldi onunla ilgili bi düzeltme v.s demişti. Normlar daha girilmedi diye biliyorum bende

normalde mayısta yaptıklarını nisanda yaptılar işte şimdi norm güncelleme yapmanın kimseye bi faydası olacağını sanmam sene başında yapılır eylülde

Geri