norm güncellemeleri yapılmamışmıydı hocamgladyatör' Alıntı:bu tayinler norm güncellemelerinden önce yapılıyor. meb'in yine bir oyununumu izlleyeceğiz.
Bu hafta içi belli olur. Sonuçta haftaya tercihler başlıyor.otherm' Alıntı:iliçi kılavuz ve açık okullar ne zaman belli olurki ?
evet yine hüsran 1 ay var yazık ya haziran başında yapın bitirin iştetefbilisim' Alıntı:ilicinden sonra 1 ay neyi bekleyecekler yine ayrı yapıyorlar il dışına merkezdeki okulları açsalar bari yine hüsran bu takvim
Hocam yazalım gereken yerlere yoksa il dışı çok zor çok okul açılması ve merkezlerin açılması için ben yazdım sizler de yazın tekrar tekrar yazalım.tomreader2010' Alıntı:evet yine hüsran 1 ay var yazık ya haziran başında yapın bitirin iştetefbilisim' Alıntı:ilicinden sonra 1 ay neyi bekleyecekler yine ayrı yapıyorlar il dışına merkezdeki okulları açsalar bari yine hüsran bu takvim
Hocam metin yazarsak bir kişi yazmış gibi değerlendirirler belki aynı konuyu farklı metinlerle dile getirelim ben bir yere yazmıştım cevap bekliyorum cevap gelsin cevaba göre diğer yerlere de yazacağım ve geçen sene ilicine merkezden kaç okul açılmış bunların kaçı il dışına açılmış sayıları vererek göndereceğim benim istediğim ile geçen sene ilici merkezden 87 ihtiyaç varken il dışına 1 okul açtılar bu kadar haksızlık olamaz ben ilici ildışı beraber yapılsın diye yazmıştım en azından merkezlere gidebilirdik öyle ama cevap gelsin yazacağım dediğim gibi.tomreader2010' Alıntı:hocam bir metin hazırlayıp tüm mail adreslerine yollayalım geçen sene ankaraya 3-4 merkez açılmıştı koskoca ankarada
hocam ilişik kesme süreci bilgisi bile verilmemiş yaz tatili boyunca kesilir heralde, zaten yeteri kadar geç bence umarım takvime uyarlarRüzgara Karşı'' Alıntı:arkadaşlar takvime uyarlar mı?
il dışı tayin için ilişik kesme ne zaman? ağustosta ilişik kesebilir miyiz?
umarım öyle olur, yoksa vekalet vermek zorunda kalacağım...tomreader2010' Alıntı:hocam ilişik kesme süreci bilgisi bile verilmemiş yaz tatili boyunca kesilir heralde, zaten yeteri kadar geç bence umarım takvime uyarlarRüzgara Karşı'' Alıntı:arkadaşlar takvime uyarlar mı?
il dışı tayin için ilişik kesme ne zaman? ağustosta ilişik kesebilir miyiz?
krack' Alıntı:31 Aralık mı baz alınıyo arkadaşlar süre hesabında
milli eğitim personeli diyo hocam öğretmenler için değil heraldeislif' Alıntı:bu sene 31 aralık değil 31 mayıs muhabbeti dönüyor ama hadi hayırlısı
gladyatör' Alıntı:bu tayinler norm güncellemelerinden önce yapılıyor. meb'in yine bir oyununumu izlleyeceğiz.
warface' Alıntı:gladyatör' Alıntı:bu tayinler norm güncellemelerinden önce yapılıyor. meb'in yine bir oyununumu izlleyeceğiz.
hocam daha nisan ayında yapıldı ya norm güncellemesi))