2014000029 Fatih BTnin Bilinçli, Güvenli Kullanımı Semineri

Kodla Büyü

kombers

Aktif Üye
4.onayı çıkan varmı, sanırım başkent öğretmen evinde kalınacak, rezervasyon yaptırmamız gerekiyormu, kıyafet götürmeye gerek varmı, bilgisi olan arkadaşların cevaplarsa çok iyi olur ...

benim 4. onay tamam. 5. onayı neden hesaba katmıyorsunuz.genelde veriliyor diyorlar öylemi?başkent öğretmenevinde kalınıyormuş.kıyafet heralde bi gecelik götürsek yeter.3 günlük kurs için başka bişey almaya gerek yok sanırım.

dediğin gibi hocam 4. çıktıysa 5.de çıkar deniyor, kıyafetten kastım resmi kıyafetmi olacak,

yok ya sorun olmaz zaten serbest kıyafet eylemi var.eğitmenlerde kıyafet konusuna takılan insanlar değil

Benim de 4. onayım çıkmış. İlk kez il dışında eğitime gidecem hayırlısıyla. Yanlız hakikaten rezervasyon yaptırmamız falan gerekiyor mu acaba?

karekedi' Alıntı:
Benim de 4. onayım çıkmış. İlk kez il dışında eğitime gidecem hayırlısıyla. Yanlız hakikaten rezervasyon yaptırmamız falan gerekiyor mu acaba?
hocam ben aradım yer ayırtım, yer kalmayabilir dediler, isterseniz sizde yer ayırtın sorun olmasın sonra

hocam bnmde 4 onaylanmıs
yer sorunu olmaz mecburen ayarlamak zorundalar, öğretmen evi olmazsa turizm otelcilik var yakınında
ama daha önceki kurslar otelde yapılmış

benimde 4. onay çıktı ben daha öncede almıştım siz rezarvasyon yapmıyorsunuz onlar yapıyor sizin yerinize ama siz peşin ödüyorsunuz öğretmen eviyse sonra size ödüyorlar.

4 onay aldık ama 5. onay da kesin çıkacak şeklinde garanti bir durum yok sanırım. Birkaç haftaya tam anlamıyla belli olur herhalde.

evet aynen öyle ben daha önce ankarada seminere gittim burdan organize olursak çıkacak olanlar orda günler daha eğlenceli geçiyor valla :) tecrübeyle sınanmıştır...

arkadaşlar bilet aldınız mı?5 onayın çıkmama ihtimali varmı ona göre biletimizi alalım.daha önce 5. onayı çıkmayan oldumu arkadaşlar yardımcı olrsa seviniriz

2014000039 hizmet içi eğitimde HİE Son Onay Tarihi : 17/03/2014 ..kursun başladığı gün yani :o sizin kurs içinde böylemi HİE tarihi? şaka gibi

bahhele' Alıntı:
2014000039 hizmet içi eğitimde HİE Son Onay Tarihi : 17/03/2014 ..kursun başladığı gün yani :o sizin kurs içinde böylemi HİE tarihi? şaka gibi
evet hocam bizimkide öyle son gün.ondan tereddüt ediyoruz.ama son güne kalmıyor onayı son günden 1 hafta falan önce veriyorlar

ilyas33' Alıntı:
arkadaşlar bilet aldınız mı?5 onayın çıkmama ihtimali varmı ona göre biletimizi alalım.daha önce 5. onayı çıkmayan oldumu arkadaşlar yardımcı olrsa seviniriz
bende bilet aldım çıkmazsa artık nasıl iptal edeceğiz ona bakacağız, hayırlısı...

çok sıkıntılı bir yerde yaşamıyorsanız bilette sıkıntı olmaz Ankaraya gidiyoruz herhalukarda. ben almadım daha birde onun iptali ile uğraşmamak için. erzincan ve çevresinden arabayla giden olursa bilete veceğimize o arkadaşa verelim şenşakrak gidelim :D

Bu kurs ertelenmiş arkadaşlar.Bulunduğunuz ildeki ihtiyaca göre alım yapılacakmış.

evet ya tarih değişmiş. olacak iş değil bilet almıştık.16/18 haziran arasına alınmış seminer.bundan sonra eğitime başvurmayacağım artık

bu ne ya benim o tarihlerde başka bi seminer için başvurmuştum şimdi ne yapacam gelde işin içinden çık arkadaş ya...

ilyas33' Alıntı:
fatih22222' Alıntı:
bu ne ya benim o tarihlerde başka bi seminer için başvurmuştum şimdi ne yapacam gelde işin içinden çık arkadaş ya...
Ikisi birlikte çıkmaz.birini iptal ederler

kesinlikle haklısında hocam işte mesele orda ben mersini istiyorum onun daha onayları bile verilmedi mesela...Bunla ilgili bir işlem yapabilir miyim...

adn' Alıntı:
Bu kurs ertelenmiş arkadaşlar.Bulunduğunuz ildeki ihtiyaca göre alım yapılacakmış.

hocam buna benzer birşeyi ilden duydum koordinatörümüzden ama tabiki bakanlığın elindeymiş özel olarak iller bilderecekmiş böyle bir ihtiyaç durumunu bu nedenle başvurumuzu yaptık 5. onayı beklemekteyiz.

Edit: Bu kurs için değilde. 2014000039 için söylendi yeri ankaraya alındı ve bakanlığa ihtiyaç bildirilecek denmişti.

Kursa bi hafta var biletleri alan arkadaslar var nasıl hazirana ertelerler bi acıklama yapmadan? Nasıl güvenecez organizasyona son günde bazen . onayı veriyorlar. ucakla gelmek zorunda olan arkadaslar var hiç mi düşünmüyorlar??? Kime soracağız bu değişikliğin nedenini?

Geri