hocam ben aradım yer ayırtım, yer kalmayabilir dediler, isterseniz sizde yer ayırtın sorun olmasın sonrakarekedi' Alıntı:Benim de 4. onayım çıkmış. İlk kez il dışında eğitime gidecem hayırlısıyla. Yanlız hakikaten rezervasyon yaptırmamız falan gerekiyor mu acaba?
hocam bilet aldın mı?salih01tr' Alıntı:Bende 5. onayı bekleyenlerdenim. Ankara'da görüşmek üzere...
evet hocam bizimkide öyle son gün.ondan tereddüt ediyoruz.ama son güne kalmıyor onayı son günden 1 hafta falan önce veriyorlarbahhele' Alıntı:2014000039 hizmet içi eğitimde HİE Son Onay Tarihi : 17/03/2014 ..kursun başladığı gün yani sizin kurs içinde böylemi HİE tarihi? şaka gibi
bende bilet aldım çıkmazsa artık nasıl iptal edeceğiz ona bakacağız, hayırlısı...ilyas33' Alıntı:arkadaşlar bilet aldınız mı?5 onayın çıkmama ihtimali varmı ona göre biletimizi alalım.daha önce 5. onayı çıkmayan oldumu arkadaşlar yardımcı olrsa seviniriz
adn' Alıntı:Bu kurs ertelenmiş arkadaşlar.Bulunduğunuz ildeki ihtiyaca göre alım yapılacakmış.
Ikisi birlikte çıkmaz.birini iptal ederlerfatih22222' Alıntı:bu ne ya benim o tarihlerde başka bi seminer için başvurmuştum şimdi ne yapacam gelde işin içinden çık arkadaş ya...
ilyas33' Alıntı:Ikisi birlikte çıkmaz.birini iptal ederlerfatih22222' Alıntı:bu ne ya benim o tarihlerde başka bi seminer için başvurmuştum şimdi ne yapacam gelde işin içinden çık arkadaş ya...
adn' Alıntı:Bu kurs ertelenmiş arkadaşlar.Bulunduğunuz ildeki ihtiyaca göre alım yapılacakmış.