2015 İl içi ve İl dışı Seçimden Önce Olmalı!

Kodla Büyü

Dev Kitap Arşivi

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar biliyorsunuz Nisanda atama söylentisi iyice arttı. Ki olacağını da düşünüyorum artık. Fakat bu atamalardan önce artık biz tayincilerin de sesini çıkarması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle doğuda olan ve il dışı isteyecek öğretmenler mağduriyet yaşamaması için İl içi ve il dışı atamalar Seçimlerden ve yapılacaksa bu atamalardan önce yapılmalıdır.
Atamaya karşı değilim. Sadece artık biz tayincilerin de yüzünün gülmesi gerektiğini düşünüyorum...
Destek bekliyoruz.
#2015ilDışıAtamaSeçimdenÖnceOlmalı

bu devir öyle bir devir oldu ki körler sağırlar birbirini ağırlar misali ne düzen kaldı ne kural tanıdığın varsa ilk atama önce de yapılsa sonra da yapılsa giden gideceği yere gidiyor...

2011 de Mayıs ta olmuştu hocam il dışı. Ama daha atama takvimi yayınlamadıkları için net birşey söylemek zor. Şahsi görüşüm yaz döneminden önce böyle bir şeyin zor olduğu

Nisanda olacak atama. İl dışı zamanı gelince keşke diyeceksiniz... O zamanlar bu adamlar uğraşıyordu DEMEMEK için şimdiden başlamak lazım...

Gerçi herkesin tuzu kuru sanırsam. Herkes istediği yere gidecek. Belki de herkes istediği yerde...

yer değiştirme yönetmeliği değişiklikler olacak.bu yıl tayin bekleyenler üzülmezler inşallah.başta da ben.ayrıca doğuda çalışanlara ek ödeme çalışması var bu yıl büyük ihtimal çıkar diye tahmin ediyorum.kaynak sendikam(ne derece doğru görecez)

http://www.memurlar.net/haber/503117/

Geri